Saturday, June 14, 2014

Tänased kirbukaleiud ja lastesünnipäevad



Kõigepealt peab moodne proua ette näitama oma tänased kirbukaleiud. Ida sai 3.20 eest armsa Ralph Laureni kleidikese ja mina natuke rohkema raha eest imekena mererohelise kleidi. Mulle jäi see silma juba eelmine kord, aga kuna ta ju kirbuka kohta oli natuke kallima hinnaga (12 eur) jäi see tookord ostmata. Aga kui see ka seekord mulle kohe silma hakkas, teadsin ma, et see on minu kleit. Ja no kuulge,  12 eurot ei ole just väga palju ka kui aus olla, eksju. 

             

Uued hilbud jälle seljas, oli aeg järjekordsele lapse sünnipäevale minna. Ma pole terve oma elu jooksul nii palju laste sünnipäevadel käinud kui mul selle aasta suvel neid kavas juba on. Sügisest ma üldse ei räägigi. Mul on tunne, et nii võib muidugi pankrotti minna. Siinkohal julgen ma soovitada astuda läbi Mon Amie outlet'ist Kristiine keskuses. Hinnad on täitsa sõbralikud.  Aga noh, kui meid sünnipäevi niimoodi peale viskama jääb, siis...

                       

Midagi pole teha kui mul pole nii osavaid näpukesi kui mu andekatel sugulastel. Te vaadake vaid seda imearmast punase-sinise triibulist/mummulist kleidikest. Selle on Anary täiesti oma valgete näpukestega õmmelnud. Kas see pole mitte kaunis? 

              

Ja noh, ma ei tea...kuidagi pean ma Dagne ja Anary ära moosima, et nad mulle ka mõned uued rõivad õmbleks. Ei ole ju aus, kui kahel sugulasel kolmest on ja mina olen nagu vaene sugulane;) mina tahan ka selliseid ilusaid asju kanda!

                         

                          

Muidu aga tundub mulle, et laste sünnipäevad pole ammu enam selline niisama lihtne värk nagu vanasti, siis kui mina tilluke olin. Noh et paned kartulisalati ja morsi lauale ja ongi kõik. Kõik on ikka läbi mõeldud ja peen. Alles ma käisin sünnipäeval, kus olid batuudid ja asjad, nüüd siis sellisel peenel aiapeol. Ootan huviga, milline on meie järgmise nädala sünnipäev. Kuna selle korraldab minu musteremast sõbranna, siis ma juba kujutan ette...Ma ei imestaks kui seal ponid kohal oleks. 
Mul on ikka kuratlikult hea meel, et ma selle sünnipäeva pidamise võitsin. Muidu peaksime me Marekiga ka nii palju vaeva nägema nagu kõik need teised emad ja isad. Aga meie ei ole nii tublid. Vist:) 

Aga...

Kõige veidram nende laste ürituste juures on, et mulle need täitsa meeldivad. Minus vist ikka on natuke selline sala-kanaema peidus. Idast ei tasu üldse rääkida. Temast on sirgumas väike peoloom.

                            
       B.       
                            

              

                     

               








7 comments:

  1. Mereroheline kleit on nii kaunis! :) Milliselt kirbukalt see pärineb?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tartust, sellelt, mida Annelinnas (vist iga) laupäev korraldatakse. Samasugune kleit oli seal ka lõberoosa olemas, kahjuks minu paksu kere jaoks väike;)

      Delete
    2. S.K

      Käisin ka seal, vaatasin ja vaatasin, mõtlesin kus see "Diip" nüüd on?:)
      Viimaks sukeldusin kaupa uurima, siis ei näinud enam midagi. Soodsaid- moodsaid leide sai kõvasti:)

      Delete
  2. Ida on niiiiii supernunnu, eriti äge on see pilt kus õhupalli pael näha on :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pean nõustuma, et tal kukub nunnu olek suht hästi välja:)

      Delete
  3. Väga hea, et keegi pilte tegi. Meil läks see meelest ( st. grilliti ja söödi selle asemel) ja tore on vaadata pidu(pilte) kellegi teise pilgu läbi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ikka juhtub, et läheb meelest. See eest oli grillmeister tasemel ja noh kokk, kes muud toidud lauale vaaritas, ka. Panen õhtul pildid dropboxi ka.

      Delete