Monday, June 30, 2014

Koostöö Norraga ja muud tegemised


Juba järgmisel nädalal lähen ma Norra, et saada ka kokku inimesega, kellega Diip (kunstiinimene) sügisel koostööd tegema hakkab. Noh, on selge, et ma ei ole korraga nii miljonäriks saanud, et lihtsalt sellepärast sinna lendan (st sõidan), aga ma ühendan puhkuse ja töö. Me läheme Britt Idale tema "Norra juuri" tutvustama ja nii ongi mul suurepärane võimalus ka natuke tööjuttu ajada.
Ma ei jaksa ära oodata! Ei taha ka ära sõnuda, aga mul on tunne, et ka esimesed koostööpartnerid sügisel toimuvale üritusele on olemas.
Siinkohal julgen teha ka väikese üleskutse kõigile ettevõtetele (eelkätt reisibürood ja toiduainetööstus, aga ka hotellid ja teised, kel huvi Norra vastu), kes sooviksid mind selles ettevõtmises toetada. Lisainfot saate meili teel: eveliis@diipresto.eu. 
Kui olete otsinud võimalust oma ettevõtet Norras turundada, siis võib-olla on just see siin see võimalus.


                                                     Fotod: Tine Monsen

Teiseks organiseerime me Diibis lasteriiete moeshow'd. Meie teenindajatel tuli suurepärane mõte midagi säärast korraldada, sest meie restoran on pikk nagu poodium. Ideaalne moeshow korraldamiseks. See on nii põnev!
Ja kolmandaks mõlgutan ma ikkagi mõtteid raamatuesitluse suunas. Vali trükikoda kinkis mulle mõned lisaeksemplarid "Torukollist", nii et nüüd ma täitsa mõtlen, et võiks ju. Aga kas peaks? Pole ju midagi nii erilist. Lihtsalt jälle üks raamat. "Kirjanikuneiult".  Samast põhjust üheks tillukeseks peoks on alati vaja:)
Aga kas teha seda Diibis või Ussipesas? Ma ei suuda otsustada....

10 comments:

  1. Kindlasti tee esitlus. Ma arvan, et Diipi kasuks räägib see, et sinna veidi hôlpsam kohale tulla 😊

    ReplyDelete
  2. Ma ootan ka kõike seda nii suure põnevusega! Seega, ära sa mitte loodagi nii lihtsalt pääseda :) ja kui sul laste ürituseks klõuni vaja, siis mul üks täitsa pakkuda :)

    A.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lärmisepa tänava Lottat mõtled jah;)

      Delete
    2. Üks sellist sorti on jah ;)

      A.

      Delete
  3. Aga sa vôid ju raamatu tutvustuse teha koos laste ütitusega, seal ôige sihtgrupp kohe olemas, kes pärast kohe poodi raamatut ostma jooksevad;)
    Aga luuleõhtu Ussipesas oleks ka tore, nii et pead ikka ise otsustama!
    A.

    ReplyDelete
  4. Go Eveliis! Nii vägev et sa oled suurepärane ideede generaator ja samas ka elluviia, minu kummardus! Annad mulle ka inspiratsiooni oma unistustega aktiivselt tegelema hakata ja need teoks teha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on hea meel, et ma inspiratsiooni ja julgust annan:) siiski, Norra-projekt vajab veel toetajaid ja käsitööpoekese projekt on riiulile ootele pandud. Samas, alla ma ei anna ja ühel või teisel moel saavad asjad tehtud. Nagu ikka;)

      Delete
  5. Aga teeks siis juba riidest mähkmete esitluse ka? :D Väiksed modellid peavad ainult olema...

    ReplyDelete