Saturday, June 7, 2014

Moodne naine ehk leiud siit ja sealt.



Esiteks tundsin ma täna end nagu väike laps, kes ema kapi kallale on saanud kui ema kodus pole. Nii haarasin ma kõigepealt sealt ühe kleidi, mille traksi ma suutsin pärast linnaskäiku katki tõmmata. Kleit ise tegelikult ongi pool minu oma. Mina ostsin selle kuue euroga Tartust kirbukalt. Veidra kokkusattumusena  tädi Pepe käest. Aga et kleit on mulle natuke suur, siis jäi see emme kappi. Nii et ta väga vihastada ei saa, et ma selle traksi ära lõhkusin.

                          

Edasi avastasin ma emme kapist Michael Korsi koti. Loomulikult läks see kasutusse. Nii kahju, et emme ise on ära ja ei saa midagi öelda. Selleks ajaks kui ta kodus on, olen mina juba Korsiga varvast lasknud.

                           

Edasi jõuame me tänaste kirbuka leidudeni. Esimene leid oli mõnus soe Gina Tricot kampsun. Viie euroga.

                            

Siis kuldsed kingad kolme euroga. Lilleline siidisall ühe euroga.  Ida valged püksid on Humanast euroga. 
Minu pintsak on eelmise kirbuka ühe euro saak ja roosa seelik paari aasta tagune Telliskivi kirbuka leid, vist maksis kolm eurot.

                          

           

                            

No ja kõige lõpuks oli meil vaja käia veel Karlova äris. Ma panin küll selle pildil oleva imearmsa vankri kinni, aga ma ei ole enam päris kindel,kas mul on raha. "Torukolli ja Delisa" trükk on mu rahakotti hetkel kerge augu purenud. Aga öelge, et see ei ole maailma kõige ilusam nukuvanker? Mul, st Idal, on ju seda nii hädasti tarvis? Ma julgen arvata, et ilma selle vankrita ei saa ta lapsepõlv täiuslik olla...

                            

           

2 comments: