Friday, June 13, 2014

13 ja reede ja sünnipäev ja võitjad ja... Ühesõnaga üks tore päev.*


Mingil kummalisel põhjusel peetakse 13 kuupäeva ja reede kokku sattumist ühele päevale halvaks endeks. Nii nagu ka musta kassi nägemist peetakse halvaks endeks. Mina ütlen, et nii see ei ole, sest 1) ma ei väsi kordamast, et MINA sündisin ka sellisel päeval ja noh öelge, et maailm ei peaks sellise sündmuse puhul käsi vaimustusest kokku lööma. 
2) ka Diip avas oma uksed just sellisel reedel. 13 reedel kell 13. Me saime täna kuuekuuseks. Need on olnud uskumatud kuus kuud. On olnud head ja halba. Aga rohkem ikka head. Halb läheb ju meelest;) Kui need kuus kuud teid rohkem ja detailsemalt huvitavad, siis lugege sildi "diip" alt.
Täna õhtul pakume alates kella kuuest sünnipäeva puhul ka majakokteili -20% tavahinnast. Astuge läbi!

        

Ida pontsakad näpud, mis kolmele kingikotile uue omaniku pidid loosima, on Tartus. Nii et mul ei jäänud muud üle kui oma pontsakad näpud tööle panna. Kottide uued omanikud on: 

                                                           * Aiit
                                                           * Marilyn
                                                           * Maria 

Palju õnne! Saadan teile õhtupoole meili, et lepime kokku, kuidas kotid teieni jõuavad! 
* Ma vist olen korraks välja puhanud. Kõik asjad tunduvad nii positiivsed! Ja noh nagu kirsiks tordil loosis Mallukas oma kodulehel välja lapse sünnipäeva Bibi mängumaal. Veider. Sest 1) ma kunagi ei võta loosimistest osa 2) ma ei võida kunagi. Seekord aga mõtlesin, et olgu siis nii. Lähen ja laigin ja osalen. Nii ta siis nüüd läks. 13 ja reede. Lotopilet tuleks ka osta täna;)

No comments:

Post a Comment