Thursday, June 26, 2014

Omg! Ida võõristab? Ja tänased kaltsukaleiud



Ida on üks paras flirtija. Mehed talle meeldivad. Juba lennukis pani ta paar kuud tagasi mind piinlikku olukorda kui meie  kõrval seisva mehe tagumikku silitama hakkas. Mees vaatas ju esimese hooga mulle otsa ja ma tundsin end nagu tilluke pervert. Õnneks Ida kordas oma etteastet ja mees sai aru, et väike pervert ei ole mina.

Iga kord kui Ida mehi näeb, hakkab ta kõige laiemat naeratust naerma. Eriliselt on talle meeldinud vanaisa ja onu Tarmo. Ja kujutate pilti, nüüd ühtäkki ei meeldinud talle kumbki. Täiesti arusaamatu ja müstiline. Mul tekkis kohe hirm, et ega ta nüüd ühtäkki kõiki meessoost isikuid kartma ei hakka. Sealhulgas ka Marekit. Siis on mu laul ju lauldud. Ja kas see võõristus laieneb varsti ka kõigile naissoost isikutele? Palun öelge mulle, et see lihtsalt oli üks tobe juhus. Et Idal lihtsalt on natuke paha tuju olnud. Et see on funktsiooniviga? Ta ei jää ju nüüd iga kord,  kui ta meessoost isikuid näeb, nutma? (Igaks juhuks sülitan üle õla, sest tal on komme teha kõike just risti vastu sellele, mida ma palun. Võib olla peaks siis paluma, et ta ei magaks terve öö?)
See veel puuduks, et ta memmekaks hakkaks. Kuidas ma siis ringi litutatud saan;) 

                              

Et mitte nii koleda mõttega oma postitust lõpetada, siis näitan ma parem ette oma tänased kaltsukate leiud. Seekord Idale. Kokku 14 eurot. Sealhulgas kahed jalanõud. Kasutatud;)
Eks ma omaette loodan, et mul õnnestus ta ära osta ja ta ei ärka öösel iga tunni tagant. Nagu tal viimasel ajal kombeks on. Mu d-vitamiini ja teised teooriad ei pea vist kah paika. Ida ei magavat enam ka Tartus. Isegi emme on lapsehoidmisest väsinud. Aga ma ei tee sellest välja, ma ei kuule seda;) Ma piinan emmet veel lausa kaks ööd.  Mul on nädalavahetusel üritus, kuhu lastega ei soovitatud tulla. Ma ei tea, mis imeüritus mind ees ootab. Homme kella kolme paiku istun ma Valga rongi peale. Magamiskott kaasas. Sportlikud riided ja peoriided ka. 
Hmmm...õnnestuski teemast kõrvale kalduda. Ma ei tea, miks. Niisiis kaltsuka leiud. Siin nad on. 

            

                 

Kaltsukaleidudest veel nii palju, et ka tädi Merle leidis Idale täna midagi vahvat. Ma olen ju rääkinud, kuidas mulle ballett meeldib. Ja igas variandis tutu-seelikud, mida ei saa(ks) ühel tüdrukul kunagi liiga palju olla. Noh ja kunagi pole ju liiga vara trenniga alustada? 

           

No comments:

Post a Comment