Monday, July 21, 2014

Lastega koostööd teha on puhas rõõm!



Kas ma olen juba maininud, et enne Britt Ida sündi ma väga laste-inimene ei olnud? Ma ei saa öelda, et mulle ei meeldinud lapsed, aga ma eelistasin distantsi hoida, nad hirmutasid mind ja ma ei osanud kunagi nendega midagi teha. Mitte et ma oleks isegi proovinud... Ütleme siis nii, et ma ei märganud lapsi. Seega veel mõni aeg tagasi ei oleks ma tulnud selle pealegi, et hakata korraldama laste moeshow'sid. Mitmuses.

Ma pean kõigepealt tänama Diipi vahvaid teenindajaid, kes mu silmad lahti tegid ja näitasid mulle, et hallooo, Diip on ju lausa loodud runway'ks. Edasi pean ma tänama Aidit, kes on mulle tutvustanud kõiki imearmasaid (ja imelihtsaid) mooduseid ühe lastepeo kaunistamiseks. Mulle meeldib ka detailidele rõhku panna, aga Aidi viis selle teema minu jaoks uuele tasemele. Nii see laste moeshow mõte mu peas keerlema hakkaski. Ja kui ma sain teada, et meie armas Maili on asunud Mon Amie'sse, oli esimene kandidaat olemas. Meie jaoks. Ega me ei saanud ju kindlad olla, et Mon Amie meist niisama suures vaimustuses on. Õnneks neile meie mõte meeldis. Mul oli hea meel. Ma olen Mon Amie lasteriideid alati fännanud. Tõsi, vaene Ida on siiani veidike tahaplaanile jäänud, seda lihtsal põhjusel, et ma olen kogu aeg olnud sünnipäevakingide jahil. Ja kinke sealt leiab!

Igatahes.

Eile saigi esimene moepühapäev koostöös Mon Amie'ga peetud. Minu suureks rõõmuks liitus meie show'ga ka Sokisahtel. Seda ma olen juba öelnud, et Marek on Sokisahtli täielik fänn, nagu ta midagi uut näeb, on ta poes platsis ja valib endale sokke. Ma ei tea ühtegi teist meest, kellel oleks nii palju sokke. Ma usun, et lisaks Marekile sai Sokisahtel endale nüüd veel mõned fännid juurde.
Tuleb tunnistada, et ma natuke kartsin eilset päeva, sest ma ei ole lastega kunagi koos töödanud. Kust ma tean, et asjad sujuvad, et lapsed rahul on, et nad ei jonni, et nad ei riku kleite ära, et nad...Sada mõtet pöörles mu peas.
Ilmaasjata. Need tillukesed modellid olid täielikud südametemurdjad. Ja nii asjalikud. Mulle tundub, et me mõnikord alahindame lapsi lihtsalt sellepärast, et nad on meist väiksemad. Nad oleks selle show korraldamisega ka hakkama saanud kui vaja oleks olnud. Kui ma ikka ühe õige emana muidu pean Idat maailma kõige ilusamaks lapseks, siis raske südamega pean ma tunnistama, et eilsed modellid pakkusid Idale lausa konkurentsi;)
Ma ütlen täiesti ausalt, et lastega koostööd teha oli puhas nauding. See emotsioon, mida nad pakuvad, seda on isegi raske sõnadesse panna. Nad on nii siirad ja püüdlikud ja lihtsalt armasad. Minusugusele lapsemeelsele oli eilne pühapäev nagu magustoit. Ma väga loodan, et Mon Amie ja Maili ning Sokisahtel jäid samuti rahule ning et see ei jää viimaseks ühiseks ürituseks.

                                     

                                      
            









Mul kummitab siiani peas Stereo Total - I love You, Ono Lyrics mis meil taustaks mängis. Varsti rohkem pilte ja juttu modellide fantastiliste riiete kohta. Ma lihtsalt arvan, et nii modellid kui kostüümid väärivad täiesti eraldi postitust. See kooslus oli midagi ebamaist. Kui ma saaks, siis ma vaid selliste ürituste korraldamisega tegelekski. Päriselt. Ega ilmaasjata pole üheks mu lemmiktsitaadiks: "Never loose your childish innosence. It's the most important thing!" Ja millisele naisele ei meeldiks kleidid. Kaunid kleidid! Üheksa kuu jooksul olen ma selgeks saanud, et mulle meeldib ka kooslus lapsed+kleidid:)

Peale show´d kihutasin ma Tartusse Idale järele. Et kohe tagasi tulla. Sest täna on Herta-Loore esimene sünnipäev. Mis te arvate, kust ma talle kingituse ostsin?



4 comments:

  1. Kuulasime veel tänagi seda taustamuusikat. see jääb nüüd ilmselt jälle õhtuni kummitama ja särame totakalt kummaline naeratus näol :)

    A ja K.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mina käin ka ringi ja vilistan ja kõik vaatavad, et ilmselt ma olen totu:)

      Delete
  2. See tydruk sinises kleidis on nii kena :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minu meelest olid kõik lapsed nagu sündinud modellid, aga pean nõustuma, et see tütarlaps sinises on imekaunis

      Delete