Tuesday, July 8, 2014

Siis kui Pussakast Naine tehti



Mõnikord juhtub Pussakaga asju. Näiteks kutsutakse ta ühe artikli jaoks pildistamisele. Ma ei saa öelda, et ma maailma kõige fotogeenilisem inimene oleksin, seepärast üritasin ma sellest pildistamisest ikka kõrvale hiilida. Noh et ehk õnnestub ikka mu erakogus olevate piltidega hakkama saada, aga sobivat pilti mul polnud ja nii ei jäänudki mul muud üle kui pildistamisega nõustuda. Pöidlad pihu suruda ja loota parimat.
Aeg-ajalt ikka juhtub, et fotograafid suudavad minust täiesti korralikud pildid teha, nii et ma isegi (ebaadekvaatselt kõrge enesehinnagu tõttu) vaatama jään, et kes see kena naine on. Kas tõesti mina?
Nii ka seekord. Kui ikka professionaalsed meikarid Pussaka kallale lasta, siis on tulemuseks Naine. Meik teeb imesid;) Ja ega see pildistamine nüüd nii hull ka ei olnud. Lihtsalt mul on fotograafidest kahju, kes puunukku peavad püüdma elama panna. Kuid tegelikult oli tore. Oli tore olla korraks Naine, mitte vaid ema.


Marek muidugi naeris pärast, kui ma terve Rocca Al Mare olin kontsadel läbi käinud (tädi Merle hoidis Idat ja nii oli meil tund vaba aega shoppamiseks. Mul oli Norra kohtumise jaoks midagi "mitte nii kaltsakat" vaja selga saada.), et küll ma ikka võtsin seda üht kommentaari südamesse. Et nüüd ühtäkki on Pussakast saanud Daam.
"Muidugi," vastasin mina, "konkurente tuleb karta, tuleb pingutada. Kasvõi nii, et ninast veri väljas ja varbad villis! Sellise mehe nimel nagu sina tuleb pingutada!"
Marek noogutas rahulolevalt ja lisas siis sama rahulolevalt, et hulluks pole ka vaja minna, et talle tegelikult meeldib oma Pussakas ka ja keskeakriis, kus naisi vahetama hakatakse, ei ole veel kätte jõudnud. Mul on hea meel. Sest 28-kraadises palavuses kontsakingadel terve päev käia on paras piin. Ilus küll. Aga piin.

Vahepeal on Daam hea olla, aga Pussakas olla on lihtsam;) Kuigi mul poleks absoluutselt 
midagi selle vastu kui keegi mind rohkem meikida tahaks. 
Kasvõi iga hommik. 

Kahjuks jäi täna ära mu kohtumine selle teise ettevõttega, et seda teist lasteüritust korraldada, kuid see ei tähenda, et üritus ära jääks. Me lihtsalt peame nüüd meili ja telefoni teel asjad korda ajama. Ma loodan, et see moeshow saab toimuma juba 20.juuli. Ka siia on ilmselt väikesi modelle tarvis. Püsige lainel!

9 comments:

  1. No ma ju teadsin,et sa võtad südamesse.Kõik võtaks.Aga nüüd kuula (loe) mind...kõik jutud on kadeduse sünnitus.Ära kuluta energiat ega närve(näe hoopis värve :D).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kus ma siis südamesse võtsin:D Kas siis sellel teemal enam nalja teha ei tohi, sest kohe kui seda jälle mainin või sellest räägin, siis võtsin südamesse? Ei ole ju nii. Aga olgu...mis ma ikka selgitan. j

      Delete
  2. No näed, sinust võib ka asja saada enne kui külm ära võtab:D Kuigi minu viimase aja lemmik, on sinu laulupeo outfit ( see valge kleit ), see oli kuidagi nii SINA ja samas ülinaiselik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. See valge telk-kleit on mu enda üks lemmikuid:)

      Delete
    2. Nõustun, sinust õhkus sära ja naiselikkust. :) Sulle sobivad heledad värvid!

      Delete
  3. Pane aga põsepuna palgele ja roosidega rätt võta õlale. Sina võid Daam olla iga kell kui aga tahad aga sellest õnnetust " Kommentaatorit " on mul siiralt kahju. Ma muidugi vihastasin ta peale, sest Sa oled ju nagu natuke minu virtuaalne sõber, kellel ma siin lehel külas ikka käin. Siis aga jõudsin järeldusele, et tolle kommentaatori elus peab midagi väga valesti olema, et ta nii katki ja kibestunud on. Nähku ta või Miss Estonia välja, süda on tal nagu krimpsus rosin. Ja sellest on kahju. Kunagi see ju ka oli viinamari.
    Ei puutu küll teemasse aga vahemärkuseks ... Marek on Sul piltidelt vaadates natuke nagu Indrek Tarandi või Kaarel Tarandi nägu ( ei teagi kumma nägu rohkem ).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Me ise oleme vaadanud, et pigem Kaarel Tarandi nägu:)

      Delete
  4. Kui mina oma meest kiita tahan siis mina lihtsalt lähen ja võtan tal kaela ümbert kinni ja ütlen. Mu mees küll ei tahaks et sellest terve ilm teab...See kehtib ka meie vaheliste jutuajamiste kohta. Aga inimesed ongi ju erinevad.

    ReplyDelete