Wednesday, July 9, 2014

Staarblogija ja tippblogija



"Mis me siin staarist räägime," noris Marek eile mu kallal, kui ta mind linna sõidutas, "staarblogija!"
Ma vaatasin talle kurjalt otsa. "Jah, kulla Marek, vot selline tiitel on tõepoolest see, mis mind õnnelikuks teeks," vastasin ma sarkastiliselt, "siis ma kohe tunneks, et ma olen midagi ära teinud. Midagi olulist ja tähtsat."
Sest mis saaks olla veel ägedam kui olla Staar. Staar Eestis. Nii nagu sada tuhat teist Staari. Eestis, kus piisab Staariks saamiseks vaid sellest, kui a) võtad rinnahoidja seljast ära ja teed "kunsti" b) veristada kusagil kana ja teed performance'i c) võtad rinnahoidja seljast, veristad kana ja teed "kunsti"/performance'i d) pead blogi.
Ehk siis tõepoolest, ma ei unistaks millestki muust kui olla Staarblogija, kellest SL Õhtuleht kirjutab artikleid stiilis, et mind nähti Stockmannis ostmas kolme pakki tampoone.
Ma olen juba ka öelnud, et mul oli vahepeal tahtmine blogimine ära lõpetada, üheks põhjuseks ka see, et mulle tundus, et blogijad on üks kamp troppe*, kes soovivad kusagilt tasuta seepe, küünlaid ja Sheinside kleite saada. Ma ei tahtnud olla üks neist troppidest. Paratamatult on mul aeg-ajalt tunne, et ma siiski ka olen, sest minagi otsin koostööpartnereid ja sponsoreid. Näiteks oma Norra ürituseks. Ma oleks seda teinud ka ilma blogita, aga kuna mul on minu igapäevaelu kirjeldav blogi, siis loomulikult räägin ma sellest ka siin. Nii võibki jääda mulje, et ma ka peangi end Staarblogijaks, kes loodab et asju hakkab kokku kuhjuma nagu oleks Krati tööle pannud. Nii ju juba arvatigi, kui ma kirjutasin, et mu telefon kildudeks kukkus:(

Ühesõnaga. Marek noris mu kallal ja käis siis välja geniaalse idee: "Aga vaata, on olemas Staarkokad ja tippkokad. Sa hakka ka tippblogijaks!"
"Ja mis moodi see siis välja peaks nägema?"
"Noh, sa kirjuta ainult ägedadest asjadest ja korralda vaid ägedaid asju!"
Hmm...ma enda arvates juba teengi ainult seda. Niisiis. Tänasest võite mind kutsuda tippblogijaks. Tippblogijaks, kes teeb vaid ägedaid asju. Kasvõi läheb nüüd kohvrit pakkima. Norra ootab. Ma väga loodan, et ma saan kokkuleppele ka ühe Norra ajakirjaga, kes Diibi Norra-projekti kajastaks. Võimalused on 50-60;)


*Jah, see on üldistus, mis ei käi absoluutselt kõigi kohta.

3 comments:

  1. Sellepärast ongi lihtsam olla hallis massis blogija. Ei saa meedialt liigset tähelepanu ja mustamist.

    Arvan mina :)

    Aga sinule edu oma projektides.

    http://minajamuud.blogspot.fi

    ReplyDelete
  2. Minu jaoks Sa oledki tippblogija :)

    ReplyDelete