Thursday, July 31, 2014

Hommikusöök voodisse? Jah, palun!



Mõnikord tundub mulle, et ööpäevas on liiga vähe tunde või et ma olen endale liiga palju asju korraga organiseerida võtnud, siis aga mõtlen ma, et see mulle just meeldibki. Bullerby moeshow hakkab kontrolli alla saama. Teoorias. Kuna mul õnneks on palju vahvaid abilisi, siis ilmselt saab kõik ka teostatud. Kallid sõbrad, kes te lubasite mulle mannerguid laenata, kirjutage mulle meilile, mul oleks hea meel, kui ma paar päeva varem teaks, mitu mul neid on. Ma hetkel arvan, et vaja oleks kolme. Aga küll küllale liiga ei tee. Kui hingehinda ei taheta, siis paar ostaks ära ka.
Minu enda vahvliküpsetaja organiseeris ennast vist selleks ajaks Pranglisse, nii et kui keegi, lisaks Aidile, tahaks oma meest laenata vahvleid küpsetama, andke endast märku!

Üritusele panevad oma õla alla ka Aravon  ja Tassikoogid. Nii et oodata on väikesi kingitusi ja lisaks vahvlitele saab musid magusaks tillukeste tassikookidega.

             


Järgmisel nädalal saan ma kokku juba ühe uue Eesti tegijaga, et arutada septembrikuu moepühapäeva organiseerimist. Tundub, et meie moepühapäeva-idee on väga menukaks muutunud/muutumas. Mul on selle üle vaid hea meel.

                                                  Foto: Stina Kase Phtography

Ja siis muidugi vajab organiseerimist ka hommikusöögi-kursuse korraldamine. See vajab veidike rohkem läbimõtlemist ja organiseerimist. Kui leiaks mõne toreda hotelli, kes sooviks meil aidata veidike sõbralikuma hinnaga külalisi majutada, oleks suur osa tööst juba tehtud. Edasi on vaja välja valida hommikusöögid, mida teha. Nii nagu me Tine ja tema mehega kokku leppisime, teeksid mehed kolm erinevat toitu. Kõik sõltub muidugi ka sellest palju on osavõtjaid.  Esimesed huvilised on end juba kirja pannud, teadmata isegi kursuse hinda. Mul oli plaan selle üritusega detailsemalt tegelema hakata peale MiMoST moeshow'd, aga huvi kursuse vastu on olnud juba üsna arvestusväärne, nii et pole siin midagi oodata.

Esiteks vajan ma teie abi, et välja valida, milliseid hommikusööke te oma meestelt voodisse ootaks. Mina olen oma lemmikud välja valinud.





Kuidas tunduvad? Kas valime nende hulgast? Vaadake ka Tine instagrami-konto (Osloinchanel) hommikusöögipilte #dagensfrokostpåsengen. Andke enda lemmikutest märku, sest just praegu on teil võimalus välja valida need toidud, mida mehed hiljem teile voodisse toovad:)

Kursuse hinnaks tuleb 35 eur/inimene. Kõik toorained ja tarvikud on loomulikult meie poolt. Meestel on vaja vaid kohale tulla. Üritus toimub 20.09 kl 11:00 meie kodus Ussimäe talus (küll ma teid kohale juhatan). Kuna maja kummist ei ole, siis ma soovitan huvilistel oma mehed kirja panna. Selleks võite saata mulle meili: eveliis@diipresto.eu või saatke sõnum meie FB lehe kaudu. Üritus on eelregistreerimise ja ettemaksuga!
Kõik küsimused ja kommentaarid, ka sapised,  on teretulnud nii siia blogisse kui meilile! 






14 comments:

  1. Õunast luige voolimine tundub siin ainuke asi, millega mehed vist ilma õpetuseta hakkama ei saaks. Mis sellel altpoolt teisel pildil (marjad, arbuusikujukesed, kaks kuivikut juustu ja salaamiga) õppida on? Juustuviilu kuiviku peale oskab ikka igaüks panna vist. Samuti need lõhega tehtud snäkid. Otsest kokakunsti sealt küll ei paista, pigem lihtsalt näkileivale lõhe, muna, tomat ja kurk peale laotud :D võib-olla ma eksin, aga mul eesti meestest küll nii madalat arvamust pole, et nad selliste toitude tegemisega hakkama ei saaks ilma kokanduskursuseta :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, ka mina ei kahtle, et mehed sellega iseseisvalt hakkama ei saaks. Üks asi on hakkama saamine, teine asi on ideed. Minu arvates on sellel mehel imevahvad ideed, tegunon supertoreda inimesega ja pealegi...fun peab ka olema. Ja see üritus on fun! Usu mind. Kui ei usu, saada mees kohale, siis saad pärast öelda, kas oli mõttetu või mitte:)

      Delete
    2. mina vist näen ühel pildil eggs benedicti ja kui su mees sulle seda koolitamata hommikuti voodisse toob, siis all power to ya, aga enamik mehi vist pühapäevahommikuti heast peast hollandaise'i valmis ei vehi :D

      Delete
    3. Õnneks mul on selline mees, kes oskab ja teeb. Hoopis mina peaksin koolitusele tulema, et seda kunsti õppida:p.

      Delete
  2. Mis keeles kursus toimub?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inglise, aga eks me aitame vajadusel eesti keelde tõlkida

      Delete
  3. Sellel moeshow plakatil (on see plakat?) on väike kirjaviga: loeme ette killukesi värskest lasteraamatust, mitte värsekst :) Loodetavasti pole hilja muuta? :)

    ReplyDelete
  4. Ma võiks meest laenata :) enne uurin. Kas päev ja kõik muu sobib :) Mari-liis

    ReplyDelete
  5. Kahju, et see Ussipesa nii kaugel on meie kodust, muidu saadaks kindlasti oma mehe ka.

    ReplyDelete
  6. Idee on super, pildid näevad väga isuäratavad välja:) Aga meil tekiks kodus kohe probleem - mees võiks selle kõik valmis teha, aga mina ei tahaks seda mingil juhul endale voodisse:D Kuskil hotellis, kus keegi teine minu eest koristab ja ma ei pea järgmisel õhtul magama samade linade vahel (või siis pesu pesema-triikima selleks) - see oleks suurepärane:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No siis pole muud kui mees kursusele ja siis sööte koos kenasti laua taga;)

      Delete
  7. Mulle see hommikusöögi-kursuse idee väga meeldib ning mul praegu natuke kahju, et ma naine olen. :( Ning selle kohta, et erilist kokakunsti ei nõua - head ideed ongi lihtsad! Ega keegi ei arvagi, et hommikusööki peaks valmistama kaks tundi, sh eelmisel õhtul hoolikalt planeerides, mida poest kaasa võtta. Hea hommikusöök valmibki paarikümne minutiga sellest, mis parasjagu on. Aga kui hommikusööke igapäevaselt valmistada, siis saavadki mõtted otsa nii sisu kui serveerimise mõttes. Niiet mulle väga meeldiks, kui selline kursus oleks ka naistele. Palun-palun! :)

    ReplyDelete