Tuesday, July 15, 2014

Britt Ida esimene Norra ärikohtumine



 Täna saime me Oslos kokku Tine ja tema abikaasaga, et arutada Norra projekti üksikasju. Jah, selle sama ürituse, mida ma natuke salajas olen hoidnud!

Norra üks tuntum blogija Tine hakkas oma blogisse ja Instagrami kontole positama pilte hommikusöökidest, mis ta abikaasa talle igal hommikul voodisse toob.

                 

 Need postitused said nii populaarseks, et Tine hakkas saama kirju naistelt, kes soovisid, et nende mehd ka niimoodi süüa teha oskaks. Sealt sündis neil mõte korraldada "Hommikusöök voodisse -kursus". Ei pea ütlema, et see osutus ülipopulaarseks.



                  

                                                     Fotod: Oslo In Chanel


Noh ja nii tuligi mul mõte, et miks mitte korraldada samasugune üritus Eestis, Diibis. Eesti meestele. Ma võtsin Tinega ühendust ja minu rõõmuks neile see mõte väga meeldis. Kuna me olime plaanimas üht Norra reisi emme ja Mari ja Idaga, leppisime me Tinega kokku, et kohtume juulis nendega, et ürituse üksikasjades kokku leppida. 
Kohtumine läks üle ootuste hästi. Tine ja tema abikaasa olid imetoredad inimesed. Ühist keelt nendega leida oli imelihtne. Juba septembris ootame me toredaid Eesti mehi Ussipessa ja Diipi hommikusöögikursusele. 

Lisaks on mul hea meel et Diip saab läbi selle ürituse kõlapinda nii Norra ajakirjanduses kui ka ühes loetuimas Norra blogis.


                


              

                    


Hommikusöögi kursusest meestele juba rohkem üsna pea nii blogis kui Diibi kodulehel ja Facebook'i lehel.


                        








2 comments:

  1. Naised kõik oma mehele ideed serveerima. Huvi on suur ja kohad kaovad nagu rosinad saia seest!

    ReplyDelete