Wednesday, August 27, 2014

"Ma ei tee moodi, mina olengi mood!" hüüaks ma. Kui ma oleks CocoChanel.



Meie moepühapäevade sari muutub aina populaarsemaks, seepärast tuletame teile meelde, et te 07.09 toimuvale Ukauka moeetendusele kindlasti ka laua broneeriksite. 
NB! 5. oktoobrile planeeritud N.O.R.A moeshow toimub 12.10.
5. oktoobril toob hoopis selline vahva Eesti disainerite tooteid pakkuv veebipood nagu Bebee.ee oma pop-up poe Diipi. Loomulikult koos moedemmiga. Esitlusele tulevad teiste hulgas lasterõivad Amikilt, Kalamaja Printsessilt, Mimi Baby'lt, Bluebird'ilt, EeriniltLittle Sir Ewaldilt . 




Pildid võetud tootjate Facebooki lehtedelt.

Novembris on meil teile üllatusi juba tuntud tegijalt. Seekord toob ta lavale oma uhiuue lastele mõeldud kollektsiooni. 
Järge on ootamas ka paar naistele  mõeldud kollektsiooni tutvustavat moeetendused. 
Püsige meiega moelainel! Juba toimunud moepühapäevade pilte vaata Diibi Facebook'i lehe galeriist. Või siit blogist "moepühapäevade" sildi alt. 



Ja kui ma juba moelainele sattusin, näitan ma ka pilte meie esimesest moeshow'st. Sellest on küll mõnda aega juba möödas ja tegelikult ka Mirjam kajastas seda nii vahvalt oma blogis, et ma ei oskakski midagi lisada, aga need pildid jäid tookord teenimatult teile näitamata. Ma suutsin nad oma tohuvapohus korraks ära kaotada. Aga te vaadake neid imearsaid modelle! Pole ju ime, et see ei jäänud esimeseks ja viimaseks moepühapäevaks. 



*Bugs Bunny kleidike - Monnalisa*
*Sinine pitskleidike- Twin Set*
*Roosa digiprindi majakesega - Moschino*



*Roosa kleit valge lillega õlal*
*Valge pits + pärl - Chloe*


Paul Smith Junior  
/seelik, tsärk , kampsunsall/





*Roosidega kleidike- Monnalisa*

                              *Helesinine pitsi ja tikandiga kleit- Miss Blumarine*


Ühtlasi ütlen ma ka, et kuigi mulle tundub, et moepühapäevad lähevad aina suuremaks (ja paremaks?), siis Mon Amie moeshow jääb ikkagi minu lemmikuks. Miks? Sest see oli meie esimene katse. Kas me saame hakkama? Ma ei olnud ju lastega varem koos töödanud. Ma ütlen ausalt, et ma kartsin. Kuid nagu varemgi öeldud, ilmaasjata. Lastega koos töötada on puhas rõõm. Siit me saimegi julgust edasi minna. Mul on hea meel, et Mon Amie meie moepühapäevade sarja avas. Aitäh!

PS: Minge ja vaaadke nende pakkumisi kooli alguseks. Kui ma üht Chloe+Paul Smithi+Roberto Cavalli kooslust nägin, oli mul kohe täitsa kahju, et Ida juba esimesel septembril kooli ei lähe;) 




Kui tunned, et tahad meie moepühapäevadest osa võtta või tead kedagi, kel oleks midagi toredat näidata, kirjuta mulle eveliis@diipresto.eu.

Ahjaa, selle kuu Anne&Stiilis võtan ka sõna. Tõsi, seekord ei IceBucket ega moe teemadel, vaid emadus vs naine teemal.



5 comments:

  1. Midagi ei ole teha, elu ongi selline et kõik naised pole loodud ühesuguste oskustega emadeks. Mulle tundub ka imelik lugeda et keegi oma last sitarattaks kutsub ja tekitab küsimusi et kas see on selle pere kodune keel. Samas pole see justkui ka vaimukas kuigi ilmselt on sellega tahetud nalja teha.
    Ise tean väga paljusid tuttavaid emasid kelle lastega tegelemise oskusi on kena kõrvalt vaadata ja need naised väärivad nii minu kui paljude mu tuttavate silmis austust ja on tõsiseltvõetavad nii emade kui ärinaistena. Kindlasti on ka neil magamata öid ja muid beebidega seotud muresid aga nad võtavad seda kui loomulikku osa lapse üleskasvamise käigust ega tee oma isiklikku pereprobleemi kõigi omaks. Vahel on nii kummaline neid teie pere pseudoprobleeme lugeda. Ausalt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ega sinna pole tõesti midagi teha kui keegi arvab, et ma pole ei suurem asi ema ega ettevõtja. Ma üldse ei tahagi kellegagi vôistelda, minust on kindlasti sadu tuhandeid tublimaid naisi, ometi julgen ma ise end siiski üsna tubliks pidada.
      Kui ma ei peaks blogi, siis ei teaks keegi ka minu (pseudo)probleemidest, aga näed, mina pean ja kirjutan siin oma rõõmudest ja muredest. Mônikord on magamatus MINU jaoks probleem, väga tore ju kui teiste jaoks pole.
      Ja sitaratasteks on meie peres ilmselt kôiki kutsutud ilmselt juba sellest ajast kui meie ahvidest esivanemad puu otsast alla ronisid. Ropendamist pole meie peres kunagi heakskiidetud. Tôsi, mina mônikord libastun...

      Delete
  2. Sa ei peaks ju solvuma kui ise väidad end olevat ka otse väljaütlejana. Lihtsalt see beebiga mittehakkamasaamise jutt nii blogis kui nüüd ka juba kolumnis ajab tõesti juba tigedaks et kaua võib. Küll su beebi saab ka normaalseks magajaks ja läheb su restoraniäri ka hästi ja kõik saab korda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ei tea, et ma oleksin kusagil öelnud, et ma beebiga hakkama ei saa? Ma saan hakkama väga hästi, endalegi üllatavalt, lihtsalt ma julgen öelda, et elu beebiga ei ole lust ja lillepidu. Ja tegelikult ei saa ma aru, miks inimene loeb midagi, mis teda pikka aega tigedaks ajab. Nii palju on olemas häid raamatuid näiteks. Ja no teised blogid, kus ettevõtlikumad ja tublimad naised oma eludest kirjutavad.
      Ja miks ma ei peaks solvuma kui mulle öeldakse, et ma pole midagi väärt ei ema ega ettevõtjana? Kas sa ei solvuks? Korraks solvuvad ka need, kes on otse väljaütlejad, või on kusagil öeldud, et nemad ei tohi solvuda?

      Delete
  3. Armas anonüümne, mida ma just lugesin? Ma tõesti ei saa aru, kuidas sa viitsid Eveliisi blogi lugeda, kui see sind tigedaks ajab? Kes see sul üleüldse käsib võtta tema pereprobleeme enda muredeks? Ma ei saa aru miks siin pisitillukeses riigis kõik inimesed arvavad, et neil on õigus teiste inimeste isiklikku elu ja seda kuidas see inimene end välja elab, kritiseerida. Oma elu ei ole või? Mina näiteks loen Eveliisi blogi, sest ta kirjutabki elust nii nagu see tema pere ja lapsega ongi, võtan teadmiseks ja elan oma elu edasi. Juba teist korda viimase kahe päeva jooksul pean ma endale meelde tuletama, et inimesed ongi peast ikka eriliselt segased.

    Pealegi kui on midagi öelda või kritiseerida, ole piisavalt täiskasvanu, et seda oma nime ja näo alt teha!

    ReplyDelete