Monday, May 23, 2016

Blogiauhindadest nii ja naa


Kui sai selgeks, et ka sel aastal toimub Blogiauhindade jagamine, olin mina surmkindel, et seekord lähen ka kohale. Tundus, et tuleb selline vahva üritus, kus teistega tuttavaks saada, mõnusalt aega veeta ja noh olgem ausad, ma lihtsalt vajaks veidike tuulutamist. Ma olen ilmselt liiga vana, et viitsiks niisama õue minna, ikka on ettekäänet vaja ja mis saaks ühele blogijale olla parem ettekääne pidutsemiseks kui blogiauhindade jagamine. 
Panin veel kirja oma lemmikud blogid (link) ja kutsusin lugejaid üles hääletama. Nagu Raja Teele kõige pealt ikka enda poolt ja kui see ei peaks sobima, siis teiste poolt, sest valikut on, midagi igale maitsele. 

Siis aga hakkas kusagilt silma, et no mida sinna ikka ronida, kui ei võida ja ma hakkasin mõtlema, et aga mida ma siis sinna ronin. Blogimaailmas olen ma mutrike ja ma vist olen üks väheseid inimesi maailmas, kelle jaoks täiesti ausõna osavõtt on olulisem kui võit. Jaa, muidugi ma rõõmustan kui ma bowlingus Marekile pähe teen või reisis ümber maailma kellegi "maha saan lüüa", kuid ma ei ole oma loomult absoluutselt võistlushimuline. Võib-olla on muidugi selle põhjuseks see, et kuna ma mitte kunagi niikuinii ei võida, siis pettumuste ära hoidmiseks olen ma endale sisendanud, et mu jaoks on tähtis osavõtt. See võib vabalt nii olla. Ma ei tea oma sügavamaid sisemisi allasurutud mõtteid (veel. võib-olla psühholoog aitab mul selgusele jõuda:))

Edasi torkas mulle silma, et inimesed muretsesid, mida selga panna, kuidas üksteist ära tunda, õigesse lauda sattuda...Seda kõike tundus mu jaoks liiga palju. Nagu ei läheks enam pittu, vaid valmistuks seminariks. 
Mina ei olnud selle peale mõelnud, et äkki ma ka jään seina äärde üksinda seisma (mul on komme mõnikord seltskonnast eemalduda, jättes sellega endast ülbe mulje ja lõpuks konutangi kusagil üksi, mõeldes, et aga miks keegi minuga ei suhtle, saamata aru, et mu kehakeel ütleb selgelt "ära tule lähemale!"), aga nüüd ma hakkasin mõtlema. Igasugu asjade peale. 
On fakt, et mitte kõik ei mõista kui ebamaistelt kaunis ma olen ja toovad vigadena välja kõike seda, mida loodus mulle nii armuliselt kaasa on andnud, Ja kui siia nüüd juurde panna mu kohutav juuksevärv, katkised juukseotsad, olematud kulmud ja ülekaal, siis ma mõtlen, et okei, mind teoorias ei häiri välimuse arvustamine (ma ise ju arvustan ka!), aga pekki ma ronin kuhugi, kus on 99% tõenäosus, et ma jään fotole tavapäraselt ebafotogeeniline ja annan oma "sõpradele" kuhjaga põhjust mind kritiseerida. Milleks mulle see? 
Ja selga pole mul ka tõesti midagi panna. Ma ei saa ju lennukist maha hüpata ja niimoodi kohale vajuda? 



Lennupiletid maksavad hetkel küll naeruväärselt vähe, kuid kui panna kokku üks ja teine ja kolmas, siis selle rahaga saaks palju muud kasulikku teha. 1) maksta ära Ida lasteaed 2) osta endale parajad tossud 3)osta süüa 4) koguda autoremondi jaoks ....Jepp-jepp, ma jumaldan argimuresid ja halli keskpärasust, kus otsustada tuleb selle vahel, kas osta süüa või maksta autoremondi eest. 
Või minna blogijate peole, sest... 1)ma tahan 2) ma saaks kombineerida selle reisi  tööga 3)koledatel inimestel peab ka olema õigus õues käia 4) piletid maksavad edasi-tagasi hetkel 15 eurot ja selle eest ei saa isegi süüa osta 5) elama peab ohtlikult (vt viimast gif-i)
Või mitte minna sest 1) mul ei ole midagi selga panna 2) ma olen vana ja väsinud ning katkiste juukseotsadega 3) äkki keegi ei räägi minuga ja ma olen nagu  "Josie-Grossy (kui mitte koha peal, siis pärast teatud foorumis)



Aga kes minuga kaasa tuleb? Juhuks kui keegi teine minuga ei räägigi? 






32 comments:

  1. Ma sinuga selle seminari osas nii nõus :D Nimega rinnasilt - hahaaaa. Ei tegelt ka, ma ei oleks seda MITTE IIALGI endale külge pannud!

    Mis selga panna? Sellest ma ka aru ei saa - esiteks juuni alguses võib meil olla 29 kraadi sooja, aga samas ka 9 kraadi sooja :D Ma ei tea ju mis ilm on, kuidas ma paks teadma PRAEGU, mis selga panna. Teiseks - sellel üritusel tuleb inimesi nii seinast seina, nii neid, kellel kõpskingad ja minid ja meikari juures meigid tehtud, kui selliseid täiesti tanksaabastes tegelasi... Mida niimoodi planeerida ja muretseda ja tõmmelda, ma ei saa aru.

    A tule ikka, ma ei viitsi ainuke üle 30 olla :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aia. Ei taha ainuke 30+ olla:D Ja mis siis saab kui sa hoopis noorematega mehkeldama hakkad ja mina ikka üksinda KÕIGE VANEMANA nurgas seisan, VALES riietuses.
      Ja no ikka tahad ju esinduslik ja vinks vonks olla, et pärast mitte figureerida "top 10 halvimate riietujate" nimekirjas vms;)

      Delete
    2. Ma pole eriline suhtleja tüüp :) Kes krt neid riideid hindavad? :D Keegi ei tunnegi mind, mul jumala suva :D

      Delete
    3. Sa pole suhtleja tüüp? Ei no eks ole, lõpuks tulebki välja, et kõik blogijad on tegelikkuses täiesti vaiksed tüübid ja istume nagu koolidiskol vaikuses.
      Ja no Perekool ikka hindab, selleks peabki meigi ja soengu ja kleidi ja kingad varakult valmis mõtlema, et kõik sobiks. Aga kellele ja milliste standardite järgi? Ühesõnaga,tegelt see riietuse teema on naljakas mu jaoks:)

      Delete
    4. Ma võin tuttavatega lärmata, võõrastega ma never ei lähe ise juttu ajama, nii et sa pead ise tulema minu juurde, kui suhelda tahad :D

      Delete
    5. Mul on tegelikult nats sama värk:D

      Delete
    6. Selge, vahetame siis lihtsalt pilke :D

      Delete
    7. See oleks mõistlik.

      Irooniline oleks see, kui samal ajal kui ma siin kaalun ja tsätin, lennupiletite hinnad lakke tõuseks. Noh siis ei peaks vähemalt Josie Grossy pärast muretsema

      Delete
    8. Siis saad selles teatud foorumis vastu pead, et pead ennast teistest paremaks ja ei kõlband isegi kohale minna. :D

      Delete
    9. Jp, või teine variant, et ongi nii kole, et ei julge minna:D niisiis julge hunt on karvase rinnaga !

      Delete
  2. Ma viimasel ajal loen ja mõtlen, et mis teema see siis nüüd jälle on? See kaalu-hala. Sa näed jummala sire välja. Mitte nii kõhn, nagu sa vahepeal seal suure rapsimisega läksid, aga väga vinks-vonks tsikk kes aga postist posti mingit olematut rasvakihvi taga ajab, selle asemel, et lahedalt enda ja teiste kallal bitchda või teravmeelselt muud ilmaelu edastada.
    Teiseks: Siin pildil oled sa just täpselt sobiv blogiauhindadeks. Esiteks on igasugune liigne trimm eilne päev ning teiseks oled sa siin just ülemõistuse hipp ja hipster, k.a. soeng.
    Ma istuks sinuga meelsasti blogiauhindadel, aga mul ei ole sinna asja. Kuigi teisalt sa oled vist selline suht kergesti solvuv ja mina olen jällegi suht sõnakas :) Edu! Hoian pöialt ja hääletasin su poolt. Igatahes!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No aga see oleks ju just hea kombo, solvuja ja sõnakas koos ühes lauas, ja kui ma natuke veini joon, siis ma muutun ka solvuja asemel sõjakaks mõnikord. Meil saaks lõbus olema koos!
      Aga okei, see kaaluhala on ehk natsa üle pingutatud, st et ma ei põe üldse kaalu ja otseselt väljanägemise pärast, aga mind ajab närvi, kuidas ma olen suutnud ennast selliseks lodevaks lasta. See osa, mis riiete alt ei paista, ja see käib mulle kohutaval kombel närvidele. Nt H&Mis oli megaale ja soetasin endale sellist keskmisest õrnemat ja satsilisemat pesu, kui panin selga, siis nii kole oli vaadata, kuidas rinnahoidja alla voldid tekkisid jms jama, mida ei peaks olema. SEE ajab mind närvi.

      PS: Aga no vähemalt soengumure ja katkised juuksed on saanud lahenduse, sest on ilmselge, et "Väike Müü" ongi mina:)

      Delete
    2. Rinnahoidja alla tekivad voldid siis kui vale suurust kanda :) Ma ei ole ka eriliselt trimmis, kuid mingeid volte ei teki, sest suurus on õige. Kui mõõdulint olemas on, siis mõõda end ära ja saad õige suuruse teada. Näiteks see on hea mõõtmise koht: http://www.brasizecalculator.tk/ (tollides, aga saad kergelt sentimeetritest tollidesse ümber arvutada ju).

      Delete
    3. Oh, ma olen neid suurusi proovinud ja mõõtnud, kuid no kui klapib üks, ei klapi teine. Pidin nt kodus 90% rinnahoidjatest ära viskama, sest kaalutõus/langus on teinud nii, et noh ei sobinud enam enamus. Ma peaaegu kunagi ei leia sobivat pesu ja see on sihuke peavalu.

      Delete
    4. St kui ma maksta saaks/raatsiks, siis on sobiva pesu leidmine üsna lihtne, ma tean kelle asjad istuvad ja sobivad

      Delete
  3. Kuule nüüd, see mida selga panna ja kellega ühte lauda istuda on nüüd küll selline lapseohtu blogitibide hala, kelle ainus üritus ja suursündmus senises elus ongi seesama blogijate kokkutulek. Sina oled ju vana ürituste kala ja pealegi kapp ägedaid riideid täis. Selliseks ürituseks hakata uut kleiti ostma, no johhaidii, mida veel. Isegi presidendi vastuvõtul käivad ägedad naised juba nähtud kleitidega.

    ReplyDelete
    Replies
    1. See oligi natuke naljaga mõeldud, et nagu miski elu suursündmus, et ei tea, mis selga ja jalga:)

      Delete
  4. Tule ikka! Ja pole sa miskit enam mutrike. Kindlasti mitte blogimaailmas. Mu jaoks on ka kõik see nimesiltide ja laudade teema suht pseudoprobleem. Ja kui väga ma ka ei mõistaks seda ideed nende nimesiltide-kaelakaartide taga, siis minust jäävad need paraku puutumata. Ei näe vajadust. Ma usun, et kes tahab, see tunneb nagunii ära ja pealegi, et sellelt kaardilt midagi välja lugeda, peaks ikkagi tulema inimesele nii lähedale, et väikestviisi piinlik oleks, et samahästi võiks juba küsida kellega tegu on.

    Ma näen seda lihtsalt kui mõnusat õhtut teiste blogijate (ja lugejate) seltsis ning ei oska seda vaadelda sellise pilguga, et nüüd on täiega vaja kõikidega suhtlema minna ja kõik peab ära tundma jnejnejne.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Õigus, sa ju ka kohal, et noh veel üks tuttav nägu, kellele end vajadusel külge kleepida, et palun palun palun suhelge minuga ka:)

      Aga ma olen sinuga täiesti ühte meelt, et point ju koos meeldivalt aega veeta, ei muud.

      Lähen vaatan, kas odavad piletid alles

      Delete
  5. "kõige vanem" osas võid kergemalt hingata- mina olen 43. Ma riietele ei viitsi väga mõelda, see mingi ball pole ju 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi veel minuvanuseid - high five 👊😎! Kihvt!

      Delete
    2. Ma loodan ikka kõige vanema blogija tiitli endale korjata - 47 :D
      Need probleemikesed - ma olen nii vana, paks ja valesti riides on 30ndate probleemid, peale 40t need enam eriti ei häiri. Seepärast ma natuke kardan neid 30+ inimesi.

      Aga ma võin küll ise rääkima tulla, Eveliisi tunnen ma kindlasti ära. Teised, kel on isikupäratumad näod ja blogis vähem enekaid, võiksid ikka nimesiltide kandmist kaaluda :P

      Delete
    3. Kui sa ise rääkima tuled, siis ma tunnen end nagu need pubekad, kel õnnestub Justin Bieberi kätt katsuda sekundiks. Ma ju ikkagi su suur fänn (ilma igasugu liialduseta), katsun siis end taltsutada ja adekvaatselt käituda.
      Nagu aru võib ka jutust saada on mul edasi-tagasi lennupiletid skooritud 17.80eest ja olen vana ja paksu ja vales riietuses platsis nagu viis kopikat/ööri:)
      Aga kui nüüd natuke tõsisemalt, siis mul hea meel, et selline vahva põhjus pidutsemiseks anti. Ja et nii paljud kohale tulevad (y)

      Delete
    4. ma oskan pubekate rõõmutantsu - seda, kus tuleb hüpata, kiljuda ja kätega vehkida. kui mul satub energiline tuju olema, siis ma võin seda teha, kui vaja on :P

      Delete
    5. Ja kui mul satub energilinr tuju olema, siis ma võin õppida:P

      Delete
  6. Siin kommentaare lugedes hakkab mul kohe kahju, et tulla ei saa:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Me lähme Eestisse juuni lõpuks alles. Oleks paar nädalat hiljem, siis tuleks kindlasti.

      Delete
  7. Ma tuleks kohale, aga seekordne jaanipidu Soomes (samal kuupäeval) meelitab mind rohkem kohale. Ma käisin eelmisel aastal EBA'l, eks ma siis hakkan iga teine aasta ainult nägu näitama :D

    Ma ka ei viitsinud eelmisel aastal muide mõelda, mida selga panen sinna üritusele. Käisin juhuslikult Tallinnas samal päeval poes ja ostsin kleidi ja VOILA valmis :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle hakkab aina rohkem tunduma, et tuleb üks tore üritus, vahvate inimestega, nii et mul ikka väga hea meel, et saan minna

      Delete
  8. Mina ei saa tulla, sest mul on samal ajal lapse viies sünnipäev. Muidu räägiks teie kõigiga (distantsilt, sest ega ma mingi tuntud blogija pole).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuntus on ülehinnatud:D võta laps kaasa,)

      Delete