Friday, July 17, 2015

Võida fotosessioon Efkaga


Ma ei tea, kas te enam mäletate, aga eelmise aasta lõpus loosisime me välja fotosessiooni Efkaga. Kahjuks aga juhtus nii, et väga mõjuvatel põhjustel ei saanud võitja fotosessioonil siiski osaleda ja nii me siis nüüd mõtlesimegi, et mida teha. Kas anda võit järgmisele või teha uus loos. Kuna eelmisest on siiski nii palju möödas, siis otsustasime me uue loosi kasuks.

Niisiis. Mida võitmiseks vaja teha on? Ei midagi muud, kui kirjutada kommentaaridesse, miks just sina väärid võitu ja 1.augustil loosime me Efkaga võitja välja. (Jäta siis oma kontakt ka, et saaksime võidu puhul sinuga ühendust võtta!)
Paha ei tee ka see kui Efka FB lehe meeldivate hulka lisad, usu, sa ei kahetse seda - see on üks imearmas leht. Otseloomulikult ilusate piltidega. Minu lehel võid silma peal hoida siin.

Mul on väga raske välja valida oma lemmikfotosid, mis Efka meist teinud on, aga mõned lemmikud on siin. Need on sellised emotsionaalse väärtusega pildid unustamatutest hetkedest.


Mõnikord ei suuda ma siiamaani uskuda, et mul on selline beebipildi-klassika. Oma lapsega. Minu enda omaga. 


Öelge, mida tahate, aga minu arvates ei ole rasedus absoluutselt ilus aeg, mitte kõik naised ei löö õitsele, mõni võtab hoopis 30kg juurde. Seepärast ei suuda ma ära imestada kui kenad võivad olla raseduse ajal tehtud fotod. See siin on minu üks lemmikpilte üldse. 


Esimene Moepühapäev Diibis. Ma tunnen sellest üritusest tõeliselt puudust, kuid ma olen tänulik, et mul pikka aega oli võimalus midagi nii vahvat korraldada. 


Alles hiljuti krjutas keegi mulle, et on kade, et mul on pere ja eriti õega selline sügav suhe. Oi, me oleme kakelnud, vaielnud ja me oleme erinevad kui öö ja päev, kuid päeva lõpus on hea olla vanem & targem õde ühele pisikesele õele, kes kunagi kartis torukolle.


Ja see täiesti suvaline pilt hommikusöögikursusest Ussipesas. Ma isegi ei tea, miks see mulle meeldib. Võib-olla sellepärast, et see meenutab mulle seda mõnusat segasummasuvilat, mis meie kodus valitses kui 13 meest köögis mune uputasid ja õuntest luiki voolisid. 


27 comments:

  1. Ma arvan, et inimesi, kes võitu konkreetselt vääriksid, on minust kindlasti kordades rohkem. Minule lihtsalt meeldiks võita, sest mulle meeldivad Efka tehtud pildid ja ma tahaksin oma kahest lapsest koos ilusaid pilte saada, sest ma ise pole selleks kahjuks suuteline. Ehk keegi teine suudaks ühe kahese põngerja koostöövalmiks muuta?

    britt.tatter@gmail.com

    ReplyDelete
  2. Ma vist osalesin ka eelmisel korral ning põhjendus ajaga muutunud ei ole, aga proovin siiski uuesti. Miks just mina? See mure ei ole küll ainult minul, aga seetõttu, et ma olen nagu kingadeta kingsepp. Ma olen teinud teiste peredest ilusaid perepilte, aga meie perepiltidel on alati isa ja neli last, mina olen kaamera taga. Tahaksin kordki ilusaid perepilte, millel olen ka mina peal. :)

    ReplyDelete
  3. See võit oleks üks suurepärane üllatus. Nimelt oleme just augustis härraga notaris ametlikult leibasid ühte kappi panemas niibet fotosessioon sobiks selle tähistamiseks ideaalselt. Ja mis võiks olla parem, kui ühele pildile saada terve meie armas, pisut hullumeelne pisike neljaliikmeline pere, mis on just ühise perekonnanime saanud :)

    Annemarijarve@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Oleme oma pisitüdrukust teinud iga suve lõpus fotoraamatu, kuhu lisaks oma piltidele oleme lisanud ka professionaalse fotograafi poolt tehtud pilte, mis on alati olnud meie raamatu ehteks. Seekord on plaan sama, ainult fotograaf on veel välja valimata ja ideed teostamata... Kuna Efka pildid meeldivad, siis miks mitte valida seekord teda fotograafiks. :-)
    Kristi

    ReplyDelete
  5. Minu pildistamisloosis osalemise põhjus on lihtne - tahaks ilusaid pilte (tervest perest korraga kaamera ees) !
    Me oleme ainult ühe korra kogu perega fotograafi juures käinud ja tahaks väga veel !
    Ingrid

    ReplyDelete
  6. Jaa! Oleks patt mitte lasta meie poisipõnni sinisilmi ühel andekal fotokuntsnikul jäädvustada. Pealegi, uus kodu vajab midagi ilusat seinale ;)

    ReplyDelete
  7. Mina tahan võita, sest ma ei ole kunagi midagi võitnud.
    Sest mulle meeldib Efka (ja ma tean ta õde :))
    Sest mul on tore pesakond.
    Sest ma olen ka Tartus.

    ReplyDelete
  8. 12.juuli 2015 ehk siis 5 päeva tagasi sündis meie perre pisike printsess. Suur õde, 8-aastane Marie, unistab ilusatest piltidest koos pisi-õega ja paar korralikku perepilti ei teeks ka paha :)
    Pildistan ka ise, enda tarbeks, kuid kaamera ette jään üliharva.
    Nii, et meie võtaksime hea meelega vastu selle suurepärase kingituse <3

    ReplyDelete
  9. Viimati sai fotograafi juures käidud kui minu väike preili oli nädalane..nüüd on juba kohe kohe 1 aasta ja 6 kuud vanust :) Lahe oleks tirtsust nüüd uuesti ilusaid pilte saada :)

    ReplyDelete
  10. Olen enda arvates kohutavalt ebafotogeeniline ja ülespildistamine alati väike piin. Ehk aitab sellest üle saada ja tõkkeid murda profi tehtud fotod.

    ReplyDelete
  11. Ma muidu ei osale loosides, aga sel suvel on meil Efkaga kohtumata ju😩 Kaks eelmist fotosessiooni ajast, mil pisipiiga oli 6k ja 1,5a vajaks nüüd lisa, kui ta juba 2,5a vana on....
    Jään siis loosiõnnele lootma hetkel...😃

    ReplyDelete
  12. Tead, ma selliste looside puhul oma õnne ei usu, aga kommentaari kirjutan ikka. (Igaks juhuks mainin, et mul tuleb detsembris juubel, kui tahate mulle kambaga kinki teha, siis...). Aga miks ma peaksin võitma? Teate Efka ja Eveliis, ma seekord ei räägi perepildist, vaid tahaks hoopis kaasale kinkida pildi endast (salapärase, hmm alasti, aga mitte paljalt, hämara, sellise mis käib magamistoa seinale, mitte elutuppa kõigile vaatamiseks).

    ReplyDelete
  13. Tahaks selliseid pilte, millel kogu pere peal oleks. Lapsel on augusti lõpupoole sünnipäev ning aeg iga-aastaseks perepildistamiseks.

    ReplyDelete
  14. Tahaks väga võita! Ma polegi oma perekonda kaamera ette kokku saanud, ja laps on juba 9-kuune. Pole lihtsalt kes pilti teeks. :(

    ReplyDelete
  15. Me ei olegi veel lapsega fotograafi juures käinud ja laps saab varsti juba kaheseks. Armsad perepildid oleks just see, mida vaja.
    liistiivoja@gmail.com

    ReplyDelete
  16. Jälgin Efka toimetamisi juba ammu, tema tööd meeldivad ning sooviks väga koos terve perega tema fotosilma ette jääda ning püüda albumisse mõned kenad mälestused. Me polegi terve perega pildi peale saanud, varsti on juba poeg nii suur, et lendab pesast välja ja siis on teda veel raskem meid kõiki ühe pildi peale saada. Kontaktiks: mirtzuke@gmail.com

    ReplyDelete
  17. Sest meie pere saab just esimesel augustil ametliku kinnituse ja ühise perekonna nime. Eriti armas oleks ju leida samal ajal endale pere fotograaf. Sündmusi, mis vajavad jäädvustamist on kindlasti tulemas :)

    ReplyDelete
  18. Tore oleks vahelduseks ka midagi võita ;) nii sooviks pilte oma perest, eelkõige oma kahest tütrest. Hetkel suhteliselt puuduvad pildid neist kahest koos, sest esimene laps, kes sai alles 2-aastaseks (08.07), pole saanud palju aega koos olla oma õega kuna õde sündis alles 09.07.15. Nii tore oleks omada pilte oma värskest 4-liikmelisest perest :D

    ReplyDelete
  19. Ma osalen loosis mitmel põhjusel:
    1) olen väsinud pidevalt kaamera taga olemast, sest mees ei oska lihtsalt pilti teha (mõni kohe oskab jällegi väga hästi, nagu näiteks Efka)
    2) meie perel on praegu majanduslikult väga rasked ajad, müüme isegi kodus kasutuna seisvat kraami, et toiduraha lisaks saada.
    3) Efka pildid mulle väga meeldivad ja seega oleks just tema pildid tore mälestus lastele ja endale.

    trinka99@gmail.com

    ReplyDelete
  20. Kena oleks jäädvustada mälestused lapse 1. aastaseks saamise puhul ja ühtlasi oleks see ka mulle tore sünnipäevakingitus :)

    kersti.uibo@gmail.com

    ReplyDelete
  21. Mina soovin võita, sest meie armas pojake saab 23.augustil ühe aastaseks ja minu unistuseks on see armas mürgeldis koos oma emme ja issiga piltidele jäädvustada. Mulle meeldivad pildid, kus pildistatavad ei püüa kunstlikult kaunist hetke või head tuju pildile tekitada. Parim pilt on see, mis pole kindlatest poosidest kammitsetud, loomulik ja hetke emotsiooni edasi andev. Vaadates Efka pilte, siis tema on selliste piltide tegemises meister.

    annika.toonekurg@gmail.com

    ReplyDelete
  22. Mina sooviksin fotosessiooni, et oma tuju paremaks saada, viimasel ajal on juhtunud palju ebameeldivaid asju ja saanud kurbi uudiseid.

    Viire

    ReplyDelete
  23. Oleme oma perega juba 2,5 aastat nö " kohe lähme fotograafi juurde" läinud, aga no ununeb koguaeg. Kui võidaks , siis oleks kindel taks et läheks! Armastan pilte mis on tehtud looduses, professionaali käe ( loe silma) läbi! Plus mu kahe aastasele meeldib väga kaamera ees poseerida !

    marilin.maarjakoiv@gmail.com

    ReplyDelete
  24. Ma olen juba aastakese heietanud mõtet oma naispere 6 liiget fotosilma ette saada (mehed jätaks sedakorda mängust välja, sest nad on kõik juurde võetud) - aga nagu aeg on näidanud, siis mõtteks on see jäänudki, sest eelmisel suvel aega nappis ja 4 naist on EEstis ainult suviti. Seekord on augustis kõik võtta ja ehk õnnestuks Efkaga meid pildile saada. Ingrid eestlaneabudhabis@gmail.com

    ReplyDelete
  25. Pole see aasta fotograafi juurde jõudnud.Tahaks ikka võita :) kristina.aarela@mail.ee

    ReplyDelete
  26. Saan augustis esimest korda vanaemaks ja see oleks meeldejääv sündmus minu elus. annelisild@hot.ee

    ReplyDelete
  27. Miks mina fotosessiooni väärt olen... Seda põhjendust on raske leida. Soovin lihtsalt oma kahest suurest tüdrukust ja ühest pisikesest imearmsast beebipoisist ilusaid fotomälestusi saada.
    triinuhi@gmail.com

    ReplyDelete