Sunday, February 9, 2014

Niisiis, mu kallid sõbrad!

Mul on tunne, et me oleme käsitööpoekeseks pinna leidnud! Marek küll arvab, et see ei ole õige koht, aga kuna enne mehed midagi otsustanud on;)
Kõik on tore ja vahva ja überäge, aga nüüd, mu kallid sõbrad, on mul abi vaja. Mul on küll pealehakkamist ja mustmiljon ideed, kuid ma ei oska ju käsitööd. Ma ei oska heegelnõelagi käes hoida!

Ega ma päris täpselt ei tea, milline see pood olema saab, aga ideaalis püüaks sellist romantilist nunnut miksida kargema skandinaavia stiiliga. Selliseid liiga nunnusid, mannavahulisi poode on juba küllalt, aga ainult must-valget poodi ka ei taha.
Kuna seal lähedal on Pelgulinna haigla, siis ma kujutan ette, et poekesest võiks mööda jalutada lapseootel naisi, kes võiksid huvi tunda tädimerlelike voodipesukomplektide, A. öökullide, Heily vanaemalike kampsunite, meie vanaemalike kindakeste ja muu sellise lastele suunatud asjade vastu. See oleks
 poe roosamannalisem pool.








Anary omaltpoolt lubas panustada imeliste  kootud beebiriietega. Lisaks roosamannale ma eelistaksingi sellises stiilis riideid, eestimaiseid ja koduseid:) 


Ja siis seda roosamannat tasakaalustama Skandinaavia stiilis sisekujunduselemendid, mööblitükid...



Kõlab nagu segapuder, aga ma tean, ma juba kujutan vaimusilmas ette, kuidas seda üheks tervikuks kokku annab panna. Diip kunstiinimese pood polekski ju tema oma kui see poleks natukene selline segane. Pood peab ikka omaniku nägu olema. 
Hinnatasemelt tahaksin ma väga-väga olla nii taskukohane kui võimalik, ehk siis absoluutselt mitte konkureerida fänsi-smänsi poodidega, mis tähendab, et ropult rikkaks selle ettevõtmisega ei saaks, aga ega ma seda tahagi, ma tahan, et poekene toimiks, et sinna panustajad saaksid teenida natuke lisaraha, et see oleks üks tore hobi. Aga kvaliteeti tahan ma ka! 

Ehk siis...ma päris täpselt veel ei tea, kuidas ja mis, eks see tegemise käigus selgub rohkem. Nagu ikka minu puhul asjad käivad. Planeerimata. Spontaanselt. 






13 comments:

  1. ma ei tea küll mis hinnaklassi see pood jääb ja millal see plaanis avada, aga mul on välja pakkuda kaks äsjavalmistatud lapitekki. ja neid tuleb veel juurdegi. ema õmbleb, ja ise hakkan ka varsti.


    ReplyDelete
  2. Mind ka huvitab, et mis stiilis ja milliseid asju sa täpsemalt oled huvitatud vastu võtma, sest tegijatest küll puudu ei tule, arvan ma :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Roosamanna + Skandinaavia. Kõige rohkem meeldivad mulle endale hetkel (üllatus-üllatus) lastele suunatud isetehtud asjad, riietest mänguasjadeni.

      Delete
  3. Hissand, tasub minna nädalaks suusatama ja juba Sa oled järgmise projekti peaaegu et lõpule viinud:)
    Mul käsitööd pakkuda ei ole kahjuks, oskan teha ühtteist, aga seda endale ja sõpradele võibolla. Aga nagu Eliise arvas -tegijatest puudust ei tule:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ei teagi, kas see tuleb magamatusest või sellest, et mul ongi liiga palju vaba aega:D

      Delete
    2. Haa@liiga palju vaba aega

      Delete
    3. Keegi kommenteeris nii, et ju Ida pole piisavalt halb laps, et mul liiga palju energiat. Siis motlesin, et WTF:D

      Delete
  4. Tere! Mina meelsasti heegeldaks-kooks sinna poekesse miskit väikest - beebikleite, papusid, mütse, salle, mänguasju, tekikesi. Mida vaja on ja mida oskan. Kui on konkreetset soovi, anna teada, vestleme meili teel edasi. Kristi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super! Saada mulle meil: eveliis.kundzujev@hotmail.com

      Delete
  5. Kas neid balletikingi juba praegu ka kusagilt osta saaks? ja mis võiks olla nende hind? Hästi armsad asjad on kõik, aga need kingad tunduvad kuidagi iseäranis lahedad :)

    ReplyDelete
  6. Hetel vist osta ei saa. Vist. Aga uurin maad:)

    ReplyDelete
  7. Eveliis! Mul on üks tuttav proua, kes teeb väga armast portselanimaali - no tassid, taldrikud jms: https://www.facebook.com/iren.reede.5/media_set?set=a.164766170342058.1073741825.100004260276748&type=3. Hiljuti just keegi hullult kiitis Diipi, ütles, et seal ei ole võimalik pettuda - ei söögis ega muus :). Ma soovin sinna ka ükskord jõuda. Aga edu Sulle nendes kõikides diipides asjades! Krista

    ReplyDelete