Thursday, February 13, 2014

Beebi moeblogi/OOTD

Marek ütles, et tema mind enam lapsega koos linna ei lase, sest iga kord tulen ma tagasi uute beebiriietega. Aga ega siis mina üksinda, Little Miss Richie Richil  saab ikka asju juurde, nii et kadedaks võtab. Nii need tädid ja onud ja vanaemad ja vanaisad ta ära hellitavad. Näiteks on tal kuus paari jalanõusid. Päris palju, kellegi kohta, kes isegi veel kõndida ei oska;) 

Tal on isegi sussid olemas!!! 
Ja öökull Helju, kes sealt tagant paistab, on Ida uus lemmikmänguasi. Nagu täna selgus. Vestlust jätkus kauemaks. Ma ei tea, kas kull midagi ka vastas, aga Ida vadistas end igatahes Helju kõrvale magama. 


Baby chick. Rohkem polegi vaja öelda. 


No mis mul siis ikka üle jääb kui kõiki neid riideid talle selga proovida.  Ma olen ju sunnitud neid proovima;) 
Ilmselgelt on mul lapsepõlves puudus olnud ühest nukust, keda riidesse toppida. Küll on hea, et Ida veel vastu ei oska hakata.

Aga no kuulge! Rohkem pidusid on vaja. Meil on isegi kuldsed viisud olemas, 
need tahavad Ussipesast välja! 



Nii need kodused päevad mööduvadki. Selle asemel, et midagi kasulikku teha, mängin mina "nukuga". Aga samas...see on nii hea moodus teda ära väsitada. Ma ei jaksa päev läbi mööda tuba temaga ringi rallitada, paigal ta aga istuda ei taha. Niimoodi riietades saab teda väntsutatud siia ja sinnapoole, nii et ta lõpuks ära väsib ja magama jääb.

Ahjaa, see on ju jälle üks neist "mina ei hakka seda kunagi tegema" teemadest. Et ei kuluta raha riietele, mis niikuinii kohe väikseks jäävad. Rong on läinud.


1 comment: