Thursday, September 5, 2013

Emotsioon nr 64

Ma tahaks magada. Nii et ma ei peaks öösel miljon korda ärkama, et wc-s käia või ärkama selle peale, et olen end "valele küljele" keeranud. Ma saan magada vaid vasakul küljel, kui keeran paremale, kisub kõik ja sees hakkab keegi mulksuma ja protesteerima, kui keeran end selili on mul tunne, et kõht hakkab naba juurest rebenema. Kell kuus on mu uni lõplikult läinud.
Ma saan aru, et on mõttetu vigiseda magamatuse üle, kui juba 56 päeva pärast asjad selles valdkonnas ilmselt paremuse poole ei lähe. Aga ma tahan magada. Praegu veel. Öösel. Mitte õhtuti teleka ees. Kõige magusam uni kipub mulle peale tulema 10 paiku nii et kõik õhtused saated mul poolikuks jäävad.


6 comments:

  1. Kas sul ikka padi on, mis kylje alla lykata siis vastavalt sellele poole, kummat pidi olla tahad? Hea oleks pikliku kujuga vaiksem padi v midagi mis hästi vormi vótab. Ma tegin endale padjapyyrist ja nendest kott-toolide sisse käivatest junnidest yhe, mis igal pool kaasas oli, nii autos kui mujal.
    Proovi kasutsda patja nö kiiluna, mis kóhu raskuse enda peale votab kylili olles, ehk on sul ka abi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah selle padja peale ma ei tulnudki:D Saab järele proovitud!

      Delete
  2. Meile perekoolis räägiti, et titt on kõhus üldjuhul nii, et üks külg on kõhu pool ja teine selja pool. Ja rasedal on seega mugavam magada/pikutada nii, et titt on selili, sest, kui titt on kõhuli, siis on tal ebamugav ja hakkab teine rapsima. Ise ka ei tahaks ju näoli kõhutada.

    Mul on ka vasak külg see, millel rahulikult magada saan, aga parema külje peal olles tuleb skeeme nuputada. Patja ei ole viitsinud kasutada, aga keeran end natuke rohkem viltu kõhu suunas, et titt siis saaks rohkem oma külje peale toetada (ülemine jalg niipalju kõver, et keharaskus on pigem jalal kui kõhul).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Patja proovisin, ei olnud suurt kasu. Eks ma lebasklen vasakul küljel edasi, tundub kõige lihtsam olevat. Ja no ei ole ju õnneks kaua enam seda "piina" ja tralli jäänud. Kuigi külg jõuab ilmselt kangeks jääda ikka:D

      Delete
  3. Ma oleks ka tahtnud õhtuti magada.
    Mul oli nii, et passisin öösel kella 3ni üleval ja mängisin telefoniga. Hommikul muidugi ikka kella 9st ärkvel.
    Nüüd unistan 9ni (isegi kella 6ni) magamisest. Mu põnn ärkab ja märkab hommikut alustada kell 5.32 :-). Õnneks on hommikud imeilusad ja veel valged.
    Sinu õnneks oli sul oidu oma projektidele aega võtta ja mitte enam tööl käia. Saad keskenduda oma hobilistele asjadele (kui sellist sõna olemas ei ole, siis ma just leiutasin ja patendeerin!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, ühe korra olin ma vähemalt tark. Ma ei kujutaks ettegi kui peaks hetkel veel tööl ka käima. Hobiliste asjadega tegelemine on märksa lihtsam antud olukorras.

      Delete