Diip on uus tulija
viimaste aastate jooksul Tallinna kõige trendikamaks kujunenud einestamispiirkonnas
– Kalamajas.
See on koht, kus kodune
pits ja puit segunevad põhjala kargusega, kus moodsa kokakunsti parimad küljed
ühinevad puhta ja kvaliteetse toorainega
terviklikuks menüüks, kus traditsioonilised maitsed ja äratundmisrõõm elavad
kõrvuti üllatusi pakkuvate naudingutega.
Kodune õhkkond, kus on muuhulgas
arvestatud nii taimetoitlaste kui ka
kõige väiksemate külaliste soovidega, on ühtedeks meie restorani võtmesõnadeks.
Lisaväärtust pakub meile omane „kiiks“ kasutada toiduks kõikvõimalik söödav,
mis pärit metsast, põllult ja mererannast.
Menüü on meil
mitmekesine ning nurru hakkab lööma ka kõige pretensioonikam kõht. Vaheldust
pakuvad pidevalt muutuvad eripakkumised. Hoiame oma sõpru ning tahame neile
pakkuda vaid parimat. Põhjust meie restorani tühi kõht kaasa võtta on rohkem
kui küll!
Kui kõht pole tühi, on
Diip siiski parim koht mõnusaks ajaveetmiseks. Suurest vaateaknast saab jälgida mööda jalutavaid kohalikke ja võõramaid. Raamaturiiulilt leiame alati
hea kaaslase kvaliteetse veini pokaali kõrvale. Samas on ju ka tore niisama ühe
väikese ja armsa restorani argipäeva mõnusalt jalga üle teise kiigutades
kõrvalt jälgida.
Nii tore, et asjad edenevad. Ma oma kolme lapsega olen igatahes stardivalmis, sest Diip saab olema sisuliselt kodukohvik(restoran). Aga Kultuurikilomeeter teie aknast küll ei paista, juhul muidugi, kui Savisaar oma uut bulvarit nii pole nimetama hakanud.
ReplyDeleteVäike liialdus ja tillukesed eksimused käivad sünnitusvaludega käsikäes;) aga tänud parandamast!
DeleteJa Savisaare bulvar kõlab ju kaah fäänsilt. Või siis mitte:D
Tegin fb-is ka Diipi!
ReplyDeleteThat's my girl!
DeleteMina ei leia...
ReplyDeleteVäga tubli. Nüüd mõlemal õel käpp toidumaailmas.
ReplyDelete