Thursday, September 12, 2013

Diip sai paberile



Diip on uus tulija viimaste aastate jooksul Tallinna kõige trendikamaks kujunenud einestamispiirkonnas – Kalamajas.

See on koht, kus kodune pits ja puit segunevad põhjala kargusega, kus moodsa kokakunsti parimad küljed ühinevad  puhta ja kvaliteetse toorainega terviklikuks menüüks, kus traditsioonilised maitsed ja äratundmisrõõm elavad kõrvuti üllatusi pakkuvate naudingutega.

Kodune õhkkond, kus on muuhulgas arvestatud  nii taimetoitlaste kui ka kõige väiksemate külaliste soovidega, on ühtedeks meie restorani võtmesõnadeks. Lisaväärtust pakub meile omane „kiiks“ kasutada toiduks kõikvõimalik söödav, mis pärit metsast, põllult ja mererannast.

Menüü on meil mitmekesine ning nurru hakkab lööma ka kõige pretensioonikam kõht. Vaheldust pakuvad pidevalt muutuvad eripakkumised. Hoiame oma sõpru ning tahame neile pakkuda vaid parimat. Põhjust meie restorani tühi kõht kaasa võtta on rohkem kui küll!

Kui kõht pole tühi, on Diip siiski parim koht mõnusaks ajaveetmiseks. Suurest vaateaknast saab jälgida mööda jalutavaid kohalikke ja võõramaid. Raamaturiiulilt leiame alati hea kaaslase kvaliteetse veini pokaali kõrvale. Samas on ju ka tore niisama ühe väikese ja armsa restorani argipäeva mõnusalt jalga üle teise kiigutades kõrvalt jälgida.

6 comments:

  1. Nii tore, et asjad edenevad. Ma oma kolme lapsega olen igatahes stardivalmis, sest Diip saab olema sisuliselt kodukohvik(restoran). Aga Kultuurikilomeeter teie aknast küll ei paista, juhul muidugi, kui Savisaar oma uut bulvarit nii pole nimetama hakanud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Väike liialdus ja tillukesed eksimused käivad sünnitusvaludega käsikäes;) aga tänud parandamast!
      Ja Savisaare bulvar kõlab ju kaah fäänsilt. Või siis mitte:D

      Delete
  2. Väga tubli. Nüüd mõlemal õel käpp toidumaailmas.

    ReplyDelete