Wednesday, September 25, 2013

Otsused, otsused


Palun öelge mulle, et me ei aja õiget asja, kui.... absoluutselt iga takistuse ja probleemi taga on kohe ka lahendus. Ma muidugi eelistaks, et lahendused tuleksid ilma takistusteta, me kõik saaksime palju rohkem magada, aga see on lihtsalt nii veider, kuidas asjad nö ise sülle kukuvad.


Kasvõi kõige lihtsamad asjad. Kõige pealt leidsime me inimese, kes on nõus meile tassidest lühtri nikerdama. Siis satume me pooljuhuslikult Ökomässule, kus meile jäi silma üks taaskasutatud materjalist installatsioon, milles me nägime sobivat vitriinkappi. Materjali otsingul soovitati meil kontakteeruda SINCE design´i inimestega. Sealt omakorda leidsime me lambid, mis olid tehtud ühe teise restorani jaoks, kuid millest viimasel hetkel loobuti. Tahaks kohe näidata ja eputada, aga ei julge veel;) Lisaks sellele saime oma mööbli jaoks nii palju ideid, et...Kui ma oskaks veidikenegi puutöid, haaraks ma kohe...hmmm...ma ei tea, mis tööriistad, aga noh need tööriistad, millega mööblit saaks kokku klopsida, ise kätte.

Mingil hetkel oli meie kõige suuremaks mureks (pea)koka leidmine. Oli lahtisi otsi, aga ei midagi kindlat. Ja siis ühtäkki läks mölluks lahti. Meid soovitati, meile soovitati, meiega võeti ühendust, meile anti numbreid, kellega ühendust võtta. Nüüd peame me otsustama. Kellega siis edasi minna? Näidismenüüd on kõigil toredad olnud. Aga kes neist oleks kõige "diibim"?

Kas pole veider, kuidas asjad sujuvad? Ja siis ma saangi pahaseks, kui mulle öeldakse, et kas sa ikka saad aru, et see pole siin ettevõtmine, mis teil laseb pensionipõlve Hispaanias palmide all veeta. Et see on ju lihtsalt puhas hobi. Hobi või mitte, palmide alla või mitte, see on algus. Uus algus. Millegi uue algus. 

No comments:

Post a Comment