Thursday, September 26, 2013

Diip lamp ja küsimus nobenäppudele

Mõnikord räägib üks pilt rohkem kui tuhat sõna. Kas pole mitte tore tulemus?
Aitäh, Andrei!

Et Diip'i lastenurga pärliks saab tõeliselt vinge nukumaja , siis mööbli ja aksessuaaride valmistamisel oleks teretulnud kõik nobenäppudest abikäed. Ja loomulikult erinevad ideed, soovitused, näpunäited, mis ühes diibis lastenurgas olla võiks, on samuti teretulnud!













5 comments:

  1. Lamp on sheff, sellise võtaks vabalt ka omale köögilakke rippuma...

    Aga, mis puutub diipidesse lastenurkadesse, siis minu ettekujutus tõeliselt diibist lasenurgast on selline, et see areneb koos ülejäänud söögikoha teeninduskultuuri ja menüüga. Mis ma selle all mõtlen? Eks ikka seda, et vahet pole, mis asjad seal lastenurgas on, oluline on, et need oleksid puhad ja korralikud. Et joonistamiseks mõeldud pliiatsid oleks teravad (või et oleks teritaja vähemalt), ja lõplikult katki läinud asjad leiaksid oma koha prügimäel. No muidugi, kõik kulub, mida kasutatakse, aga ei ole väga diip, kui laste mängunurk meenutab pigem prügikasti kui mõnusat äraolemast.

    ReplyDelete
  2. Me püüame küll teha kõik, et lastenurk oleks just selline mugav, värske ja sama diip kui Diip ise:) No ikka nii, et lapsevanemal oleks raskusi lapse sealt ära saamisega ja tal ei jää muu düle kui veel üks kook ja kohv võtta!

    ReplyDelete
  3. Me jääme lastenurka kinni, kui seal on astmeid, mida mööda ronida, ehk ka liumägi astmete otsas.
    Lükata-tõmmata asjad, pallid
    Puhas.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete