Wednesday, April 6, 2016

Escape to Spa in Your Bathroom GIVEAWAY /Kingiloos


Juba eelmisest aastast kui Magrada seebid nESTi jõudsid, sai minust nende toodete austaja. Natuke läks kohalikul kliendil aega, et uue brändiga harjuda ja ma hakkasin juba kurvaks muutuma, sest hoolimata püüdlustest, seisid sebid ikka poeletil. Ja siis ühtäkki kui ma olin seebid vaata et unustanud ja kaugemale riiulisse eest ära pannud, tekkis nõudlus. Ma ei tea, kuidas see nii ootamatult juhtus, aga ühtäkki olid seebid nagu võluväel poest kadunud. Lisaks minule oli Magrada endale saanud uued Norra austajad.


Kaire, kes brändi taga seisab, ja on ääretult sümpaatne naisterahvas (ma olen kade kade kade tema brändi peale!) andis mulle juba eelmisel aastal teada, et varsti on oodata uudiseid ning nii olen ma juba mõnda aega elanud uute spaatoodete ootuses. Paar nädalat tagasi oli lõpuks ometi see päev kui "Spa In Your Bathroom"  tooted minuni jõudsid.  Kehakoorija, vanniõli ja sojavahast küünlad (vt lähemalt nende Facebooki lehelt). Mu meelest on need lausa vaimustavad.  Kodused spaaprotseduurid üks mõnus võimalus argipäevast põgenda. Aurav vesi vannis, küünlad põlemas, aromaatser vanniõlid-soolad, kehakoorijad ja -kreemid. Mõnus! 
Aga et sõnad ei jääks vaid sõnadeks, siis ma annaks hea meelega ühele teist neid tooteid ise järele katsetada. Kirjuta mulle kommentaaridesse, millised on sinu kodused spaaprotseduurid ning kõikide kommenteerijate vahel loosin 15.04 välja ühe Magrada kehakoorija ning kadakaseebi.  



M’agrada means „I like“ in Catalan. Passion for Mediterranean culture, nature, people and food characterises the products of Magarada. That is why they have used exotic ingredients together with local materials. This cocktail works well. 



In northern climate the growing season of plants is relatively long, thus they gather useful nutrients quite slowly. This is the reason why the „power“ that comes from these plants is very effective. Pure essential oils and 100% natural basic oils add surplus value to the soaps. Each soap takes from three to four weeks to get ready. In addition to the contents, I consider the looks of the products very important. The products look luxurious, tempting and fascinating. To get a mild aroma, Magrada has assambled unique scents to get one-of-a-kind fragrance.
After washing your skin will be silky, soft and shiny!Would you like to try out the products? Leave a comment here and on 15.04 we'll pick a lucky winner of "Spa in Your Bathroom" bodyscrub + juniper soap.


Flykt fra hverdagen, inn på badet! Spatid kan være så lite stressende som et par minutter oppmerksomhet med favorittproduktet ditt. Akkurat nå har nemlig kroppen din ekstra godt av litt pleie. Uansett hvor corny det høres ut; lukt, føl og sans produktene du bruker. Smil til deg selv i speilet og sett på musikk som gjør deg glad. Henter du frem spa-følelsen litt hver dag får du mykere hud, men enda bedre: en garantert mental bonus. 
Vi har fått inn helt ny organisk hjemmespa-serie - Spa In Your Bathroom og har introduksjonspriser denne uka. -20% på alle nye produkter - badeolje, kroppscrub, lys ved bestilling på nett, enten på e-post info@nestshop.eu eller private meldinger i Facebook. 

Men...Legg inn en kommentar i kommentarfeltet nede og 15.04 plukker jeg ut vinneren av en "Spa in Your Bathroom" kroppscrub og einersåpe.


NB: Husk å følge oss på snapchat - NESTSHOP


11 comments:

  1. Kodused spa tooted on seep ja vesi. Kohe päris tõsiselt. Olen katsetanud tooteid Siit - sealt, aga miski pole olnud nii hea, et jääkski kasutajaks. Loosimine toimub täpselt minu sünnipäeval. Ja kuigi ma olen kõigile öelnud, et ma ei taha sünnipäevaks mitte midagi, siis ma sellise võidu puhul rõõmustaksin ikka väga-väga :)

    ReplyDelete
  2. Kuna mul vanni pole (muidu sisaldaks mu spaa päev kindlasti ka seda), siis dušiall kasutan kehakoorijat ja teen juuksemaski. Peale seda määrin kehale hunniku Body Shopi kehavõid ja teen näomaski (kasutan selleks Turblissi turbamaski), järgneb maniküür ja pediküür. :)

    ReplyDelete
  3. Usun, et kõige spaalikumaks protseduuriks saab nimetada juuksemaski tegemist, näomaski tegemist ning põhjalikumat koorimist ja kreemitamist. Nüüd eile värvisin küüned ka ära :D

    ReplyDelete
  4. Kuna praeguses kodus vanni pole, siis õigeid spa-protseduure polegi :( mudamaskid näole ja juuksemaskid on kõige lähedasemad, sest nende tegemiseks on vaja võtta aega, kõik muidu kreemitamised-koorimised käivad nii käigupealt. aga kui ma omale kunagi sauna saan, siis tahan sinna puidust tünni, vot hakkan seal ligunemas käima, endal mask näos ja kurgiviilud silmadel :D

    ReplyDelete
  5. Kui midagi põhjalikumat teha viitsin, siis keeran ise kohvist-meest-oliiviõlist kehakoorija kokku, aga tihtipeale lähevad kasutusse hoopis purki pandud (eelistatavalt looduslikud ja eestimaised) möksid.

    ReplyDelete
  6. Kodus väga ei spaata, kehakoorijat kasutan.

    ReplyDelete
  7. Ester Spaaprotseduurid on korra nädalas saunas-koorimised, maskid. Kuna kodus vanni pole siis argipäeviti põhjalikumaid protseduure pole.Vajadusel maniküür, pediküür ja näole mask. Hommikuti jätan küll näo kuivatamata, niisutab hästi kuiva nahka.

    ReplyDelete
  8. Svea K.

    Koorin end istehtud koorijaga (pruun suhkur+ kookosrasv+ magusa apelsini eeterlik õli). Poekraamist kasutan ikkagi ainult juuste jaoks mõeldud tooteid. Teen kookosmaski juustele, samuti võin sellega alati keha üle. Keha pesemiseks kasutasin varasemalt seepi (kreemseepi), pika kasutamise järel hakkas tunduma et see pole siiski eriti hea mõte, kuna see ikkagi väga kuivatab nahka, mis siiski nii tugevat puhastust ei vaja. Näo jaoks teen kohvisegust koorija, puhastan sidruniviilude ja mee- banaani seguga. Olen ka ise teinud seepe, eriti meeldisid need kuhu lisasin taimi. Siiski pean õtlema et hobipoest pärit seebimassist ülearu head seepi ei saa, kuna see jääb liiga kõva. Valmistan ka küünlaid, mida põletan ka suvel:). Vahast küünlaid aga teinud veel pole.
    Loosis mu lemmikasjad- seebid ja küünlad, please be mine:)

    ReplyDelete
  9. Teen omale igal laupäeval või pühapäeval naäohoolitusts. Kõigepealt teen näaole kuuma auru piparmünid ja pärnaõitega, siis panen peale oma valmistatud näomaski ning lõpetuseks läheb peale avokaadoõli. Nahk jääb pärast seda nii mõnus siidine.

    ReplyDelete
  10. Minu kodused spaa protseduurid on jäänud aina vähemaks mida enam kõhuke kasvab.. Aga kuna varsti peaks pisike tegelane iseseisvaks üksuseks eralduma, siis mis võiks olla mõnusam, kui selleks ajaks endale valmis panna mõni hea ja mõnus toode, millega end ärateenitult hellitada. :)

    ReplyDelete
  11. Kui kodus oleks vann, siis enamuse oma vabast ajast veedaksingi seal koos erinevate vannivahtude, -pommide, -õlidega. Aga paraku pean leppima duši ja saunaga. Keha- ja näokoorimine on selline iganädalane kohustuslik tegevus. Juuste maskitamine ka, kui juuksed veel peas olid ( kahjuks on see osa haiguse tõttu nüüd ära jäänud). Lisaks meeldib mulle katsetada erinevaid käte ja jalamaske. Aga kehakreemitamine on vist üks mu lemmikumaid tegevusi. Hommikune dušš ja siis mõnusalt lõhnav kehakreem ( ühtlasi saab nii pidevalt silma peal hoida oma kehal, ega sinna pole midagi üleliigset tulnud - pekk, tselluliit või hoopis mingi tähelepanemist vääriv sünnimärk).

    ReplyDelete