Wednesday, February 4, 2015

Sõbrapäeva loosimine - võida õhtusöök kahele restoranis Volga!



Mulle nii meeldib, et ameerikalik valentinipäev on Eestis kenasti kodustatud ja kannab siin pigem nime sõbrapäev. Nii tore pidupäev, annab meile võimaluse kasvõi ühel päeval aastas oma sõpru meeles pidada. 
Selleks, et sõbrapäev veelgi toredam oleks loosime koos restoraniga Volga välja sõbrapäeva õhtusöögi kahele. 

Auhinna võitmiseks pole vaja teha muud kui liituda restoran "Volga"  Facebooki lehega, jagada "Saladusliku Valentinipäeva" üritust oma sõpradega ning kirjutada siia blogi  kommentaaridesse, miks just sina peaksid auhinna võitma. 

Lihtne, eksju? Võitja selgub juba teisipäeval. Head loosiõnne! 

6 comments:

  1. Hirmsasti tahaks ju minna :)
    triinu.kabel@mail.ee

    ReplyDelete
  2. Ma võiks võita, sest...kuigi ma elan Tartus, pole miskipärast Volgasse sattunud.. Ja noh, kaaslasega tahaks ka kuidagi uhkemalt sõbrapäeva tähistada :)

    ReplyDelete
  3. Mina ise ei saa minna, aga osalen, et saaks oma kullakalli Orgelsi saata sinna - kolme lapse (sh kahe marakratist pisipoisi) emana ei ole tal just palju võimalust välja minna nii lahedatesse kohtadesse.
    merxu@hotmail.com

    ReplyDelete
  4. Mina peaksin võitma, sest muidu ma ei saagi valentinipäeva kodust väljas tähistada, sest laupäeval lihtsalt pole kedagi lapsi hoidma kutsuda. Võidu korral saan aga kedagi ikka paluda, sest võit ei saa ju raisku minna
    :)

    ReplyDelete
  5. Mina tahaks võita, sest muidu istun üksi kodus ja valmistun järgmisel päeval tööle minekuks. Siis aga haaraks parima sõbra kaasa ja läheks lõbutseks veidi :)

    ReplyDelete
  6. No tore oleks ju ikka korra end kokku võtta ning mehega jälle välja minna :)

    ReplyDelete