Friday, February 27, 2015

Aidake välja selgitada Lõuna-Eesti kõige peresõbralikum hotell. Ja parim isa. Mitte ainult Lõuna-Eestis.


Ma olen Hotelliveebi blogis algatanud väikese paremusjärjestiku välja selgitamise. Kõige pealt paneks pingeritta Lõuna-Eesti hotellid. Aidake mind, 20-eurone kinkekaart läheb ka loosi kõigi vastajate vahel ja seda pole sugugi vähe kui Hotellveebi pakettide seas ringi vaatate.
Näiteks Hotellis Pesa saaksite peretoas veeta kaks ööd lausa 48 euro eest (muidu 68 eur, mis pole ka just liiga palju).

Lisaks on Emmedeklubis käimas üks vahva projekt, kus auhinnad iga kuu parimale isale paneb välja Diip resto. Minge vaadake järgi: Parim isa


2 comments:

  1. Mina hääletaksin Kubija loodusspa poolt, sealne spa on mõnusalt väike ja rahulik ja lapsega on seal olnud alati tore ja muidugi endal ka :) Boonuseks on veel eriti ilus ümbrus, oleme seal sügiseti kohe hotelli ümbruses seenel käinud, vahva koht!

    ReplyDelete
  2. Kommenteerisin ka sinna alla aga...
    Meie pere on alati rahule jäänud Kubija hotelli ja spaaga! Ausalt öeldes ma isegi ei tea milliseid konkreetseid pakette nad peredele pakkuvad (ostsime siit samast hotelliveebist tavalise ööbimise, beebile lisavoodi oli tasuta :) ). Sealne spaa on nii ilus, mõnus ja rahulik. Lisaks see kaunis loodus ümbruses: vaade spaa basseinist, jalutamispaigad, väike järveke jne. Oleme seal käinud nii mehega kahekesi, beebi ja ka vähe suurema lapsega ning oleme alati rahule jäänud! :)

    ReplyDelete