Thursday, February 19, 2015

Siis kui me sokid jalast rokkisime


Ühel nädalavahetusel olime me onu Tarmol külas ja sattusime nägema Maroon 5 "Wedding" videot, kus pulmapaarile tehti üllatus, nii et keset pulmapidu hüppas kardina tagant välja seesama bänd. "Nii äge oleks midagi sellist Diibis teha," mõtlesin ma ja juba järgmisel hetkel mõtlesin ma, et patt oleks kui see vaid mõtteks jääb. Mõeldud. Tehtud. Ma hakkasin sobivat esinejat otsima. 
Marian oli juba ammmmmmmmu mulle Daniel Levist rääkinud, et kutsume ta esinema, aga millegi pärast ma ei võtnud vedu. Kuidagi kiire oli kogu aeg, siis läks jälle meelest ja no tuhat vabandust. Nüüd siis tuli mulle otseloomulikult esimesena pähe just Daniel Levi. Minu suureks hea meeleks olid nad minu ideega kohe nõus ja nii sai paika pandud esinemise kuupäev. Üks täiesti tavaline kolmapäev. Nii et Diibi külastajatel poleks õrna aimugi, mis neid ees ootab. 
Mulle tuli meeldiva üllatusena, et Daniel Levi osaleb ka selleaastasel Eesti Laulul. Ma ei teagi, kuidas see fakt mul kahe silma (kõrva?) vahele oli jäänud. Ma pean tunnistama, et ma olen Eesti Laulu ja Eurovisiooni suur fänn. Ma olen seda alati vaadanud. Vanasti kogunesime me lausa perekonna või sõpradega kokku, et Eurovisooni vaadata, nüüd on kuidagi teisiti läinud. Vahemaade tõttu vist. 
Igatahes läksin ma kohe youtube'ist nende lugu kuulama ning teiste Eesti Laulul osalejatega võrdlema.  Daniel Levi "Burning Lights" on sel aastal minu lemmik. Seega oli mul ääretult hea meel, et just nemad esinejaks olime valinud., 
Eilse üllatuskontserdi jaoks ei ole mul isegi sõnu. Me lihtsalt rokkisime hea Eesti muusika järgi.

Mul on tunne, et see ei pruugi jääda nende viimaseks esinemiseks Diibis;) 





















                                                            Fotod: Efka Photo

                     

4 comments:

  1. Nii lahe! What a treat Diibi külastajatele. Et kellele muusika vbl niiväga ei meeldigi, siis vähemasti silm puhkab ;) Ma leidsin kunagi, enne Hooaega ja kaua enne Eesti Laulu Daniel Levi Viinalassi hoopiski youtubest, kus noored inimesed no kohe tõesti ilusti jumalalaule laulsid. Ja näe. Andekad noored! Stiilinäide varasemast siis siin: https://www.youtube.com/watch?v=3dDU5nsLjaY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mu õde tollest ammusest ajast neid andekaid muusikuid teabki ja eks ta seepärast teadiski, mida soovitas.

      Delete
  2. Vot väärt ettevõtmine! Oleks päris hea meelega just tol hetkel seal einestanud!

    ReplyDelete
  3. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    ReplyDelete