Thursday, February 26, 2015

Norra projekti reklaamvideo ja minu kole Didriksoni "emme-jope" täies hiilguses


Muude asjade kõrvalt olen ma ikka vaikselt nokitsenud ka Norra kallal, ma olen Norra saatnud oma projekti kokkuvõtted, poe kontseptsiooni ja eelarved, ma olen kokku leppinud kohtumised, et sobivad üüripinnad üle vaadata, ma olen Hooandja jaoks projekti valmis kirjutanud. Kõige raskem tundus olevat tutvustava video valmistamine, kuid sellest ei olnud pääsu. Nüüd on see siis lõpuks valmis ja mul on nii hea meel, et see nii vahva tuli. Vestmint ja Efka, sügav kummardus abi eest!
17.märts läheme me Britt Idaga Rootsi ja sealt edasi koos emmega Norra. Emme lihtsalt leidis, et tema tahaks ka tüdrukute tripist osa saada ja no kuidas sa ikka emale seda rõõmu keelad;) Ma olen ise nii elevil ja lootust täis. Ma hoian pöidlad pihus, et kõik läheks just nii nagu peab. Mu sisetunne ütleb, et üsna pea tegutseme me Lillehammeris. Või Oslos. Või mõlemas;)

PS: Mu kole "emme-jope" on ka kenasti filmis. Hunterid jäid kahjuks välja, aga kas Guess ajab asja ära;)

                    

Jeg er så spent!

Na er det like rundt hjørnet at jeg og Britt Ida tar kofferten som er full av gode estiske ting (fra barneklar til møbler) og drar til Norge. Jeg har jo fortalt at plutselig fikk jeg en ide, som jeg selvfølgelig synes er kjempebra, om å åpne en liten butikk i Norge. Det var egentlig mer som en drøm, wishful thinking liksom, men steg på steg kom det nærmere til å bli virksomhet.

Jeg er så spent!

I kofferten har jeg (hittil) pakket:

Barneklar:  fra Happy Bows, Mimi Disain, Bluebird Kidswear, N.O.R.A Knitting, Villapai, Dadamora, Nannipung og Nimega tekid
Kvinneklær og tilbehør fra: Shoeshi, Donna Nordica, Woolish, Dollabel, Katariina Ehted
Møbler og tekstiler: By Epp Mardi, Talken Design, Black Gizmo

Er det ike gøy?

PS: Kjenner du noen som kan hjelpe meg med et bra sted til en popup butikk i Oslo, gi meg beskjed. Det kan også være Trondheim, men helst Oslo.






4 comments:

  1. Väga armas video. Hoian pöialt!

    ReplyDelete
  2. Väga tore ja julge ettevotmine! Edu ja 6nne! + video on suurepärane :-)

    ReplyDelete
  3. Kuule, Eveliis, mida sa küll sööd, et sa kõike seda jaksad?? Mütsa maha ja edu projekti elluviimisel!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh teile heade sõnade eest! Mulle väga meeldib sedasorti sebimine, asjaajamine, asjatamine ja kui juba ka käegakatsutavaid tulemusi näha, siis see kõik annab lisaenergiat, nii et muudkui aga läheks edasi:)
      Hetkel loodan, et saame selle projekti kenasti tööle, sest see on jälle hingega ja hingest tehtud.

      Delete