Tuesday, September 30, 2014

Kallid vahvate beebide omanikud!


Nii. Nagu ma lubasin, siis septembri lõpus hakkasin ma tegelema 12/10 N.O.R.A moeetenduse jaoks modellide valimisega. Ma ei oleks kunagi uskunud, et minu üleskutsele reageerib nii palju emasid ja see pani mind veidike keerulisse olukorda. Kuidas valida välja 14 tillukest modelli? Välimuse järgi kindlasti mitte, sest no kuulge, kõik lapsed on armsad (jah, see lause tuleb tõepoolest minu suust). Seepärast oligi mul hea meel, et osa vanemaid ei saatnud lapsest pilte. Ma panin vanuse järgi lapsed gruppidesse, uurisin Anarylt palju on komplekte ja tõmbasin lihtsalt loosi. Nii tundus aus. Ei mingit "Toddlers & Tiaras" tüüpi võistlemist.
Seega. Ma küll palusin Anaryl, et ta veel kooks, nii et me saaksime kõik beebid ära kasutada, aga sellisel juhul kestaks moedemm vist terve päeva. Kallid, vahvate beebide omanikud, kui ma teile seekord kirja ei saatnud, siis mul siiski on selline mõte, et järgmistel moedemmidel kasutaks ma järgemööda ära kõik tillukesed modellid. Kui vähegi võimalik. Ärge siis olge pahased, kui ma seekord teie last ei valinud:)
Paar ema ei ole mulle veel vastanud, kas nad saavad osaleda. Ma saan oodata selle nädala lõpuni, siis pean ma nende kolme tillukese modelli asemel valima uued, kes juba 12/10 Diibis N.O.R.A vahvaid kudumeid näitavad.

Kaunist sügist ja rõõmsat meelt ning kohtumisteni Diibis. 


4 comments:

  1. paluks suurtele tüdrukutele ka miskit kududa, sellisele 2-aastasele :-)
    terv.i

    ReplyDelete
  2. Tasub vaatama tulla, juba praegu on olemas mõned kahe aastastele sobivad kudumid ja kui mõni mudel meeldib, siis saab kududa täpselt nii suure kui vaja :)

    ReplyDelete
  3. kuhu vaatama? kas kuskil müüakse neid? googeldades ei tulnud miskit välja, peale diibi.
    terv.i

    ReplyDelete
  4. Hetkel vist tõesti käega katsuda saab vaid Diibis

    ReplyDelete