Thursday, September 25, 2014

Söömine. Ainuke tegevus, mis toidab.


Mis on minu lemmikuudised? Peale selle, kui olen kartnud, et olen JÄLLE rase, aga rasedustest näitab ÕNNEKS muud:) Muidugi toidu-uudised. Muidugi. Ma küll pidevalt alustan dieeti, aga kuna kilod keelduvad mu küljest lahkuma, siis ma andsin alla. Juba paar nädalat olen ma toidu-dieedil. Söön palju mahub. After all, söömine on ikkagi ainuke tegevus, mis toidab. Ümar on ka vorm. Pealegi kui magamatusele lisanduks veel ka näljutamine, siis oleks ma üks väga angry bird valmis. Ja seda pole küll kellelegi vaja. Keegi pole seda ära teeninud;)

Ühesõnaga.

Täna alates kella kuuest on meil menüüs uuesti merikarbid. Täpselt nii kauaks kuni jagub. Seekord kerge safrani, puljongi ja koorega. Veiniks kõrvale Chateau Su Cléray Muscadet sévre et maine,2012 Prantsusmaa. Hind klaasi veiniga 10.50, ilma veinita 8.50



Aga see ei ole veel kõik. Meil on häid uudiseid ka kõigile neile, kes on soovinud meie juurde brunchi sööma tulla. Juba sel pühapäeval kella 12st 15ni on teil see võimalus. 

MENÜÜ
ahjusoojad croissantid
Madalküpsetatud forell sidrunimajoneesiga
Suitsurääbis
Vürtsikilu mahe muna ja Borodino leivaga
Soolaseenesalat
Kartuli-sellerisalat kappari-mädarõikakastmega
Selle aasta viimane tomatisaak Kopra talust
Praetud Kalamatsi kitse-ja lehmapiimajuust
Soojad Ricota sõrnikud ploomi-õuna-pihlaka moosiga
Uputatud pardimunad bérnaise kastmega
Värske kartuli-munaroog rohelise sibulaga
Porgandi-datlikook
Kõrvitsa-ricotakook

Metsmustika-pohlalassi
Värskelt pressitud õunamahl

Hind: 16EUR
Päris pisikestele  tasuta ja lapsed kuni 10 a.  5 eur. 


Kohtumisteni Diibis!


Kook. Porgandi. Datli. Ebaküdoonia. Pühapäeval saab. Gluteenivaba. 




5 comments:

  1. mmmm....kõlab isuäratavalt. Varsti tulen seda nautima!

    ReplyDelete
  2. Kasssasaad!!! Jälle isuäratav postitus :) Milla Diip Tartus filiaali avab?

    ReplyDelete
  3. Jepp, Tartu toidumaastikule oleks küll midagi uut vaja, tõesti! Hipsterilinn ARMASTAB head toitu.

    ReplyDelete