Tuesday, September 16, 2014

Erakorraline teadaanne!



Olete te kuulnud sellisest toredast lasteriiete brändist nagu Dukiboo? Kui ei ole, siis on järgnev teadanne just teile. Ja kui olete, siis on ka see teadanne teile. Nimelt otsustasime me täna peale kohtumist nende tordate naisterahvastega, kes Dukiboo taga seisavad, et teeme koos nendega ühe vägeva suvelõpupeo. Juba 28.09. Ikka pühapäeval. Ikka kell 16:00. Ikka Diibis. Ikka koos moeetendusega. 

Aga...


Kuna tegu on suvelõpupeoga, siis seekord on meil  plaanis rohkem üllatusi kui varem. Kõik selgub täpsemalt juba selle nädala lõpuks ja eks mõned üllatused jäävad ikka saladuseks ka, aga ma luban, et nädala lõpuks kergitan natuke saladuseloori. 

Lisaks sellele toredale uudisele on mul hea meel teile  öelda, et juba oktoobri teisest pühapäevast alates pakume me igal pühapäeval ka  brunch'i. Kas pole tore uudis? 
Paar uudist on veel varuks, aga kõike ei saa kohe välja rääkida;)  Nii palju ütlen, et 2/11 toimuv moepühapäev tuleb üks korralik naistekas.



                                         

                          

Täna kirjutab Diibi moepühapäevadest ka Kirsi maailma kõige vahvamas lastemoele keskendunud blogis - Sand In Your Shorts.

No comments:

Post a Comment