Wednesday, September 3, 2014

Kukimuki, illikuku, pillapalla, ukauka


Sel pühapäeval toimub järjekorras kolmas moepühapäev, kus seekord tutvustab oma lastemoodi Ukauka.  Üks asi, mis mulle nii tohutult selle brändi juures meeldib, on toodete nimetused. Kas te ei tahaks kanda seljas kleiti, mis kannab vallatut nime Pillapalla? Või teha veidike pahandust kleidis nimega Illikuku? Natuke kahju, et nende kõige väiksem suurus hetkel on 104. Oleks päris naljakas kui Ida, kes viimasel ajal just lolluste peale meister on, kannaks just Illikuku nimelist kleidikest;) Ja võttes arvesse mu viimase aja plähmerdamist, siis mulle sobiks ju hästi Pillapalla...

Huvi selle moeetenduse vastu on olnud äärmiselt suur - hetkel on vaba veel üks kahene laud ja üks suur laud. Kui soovite ka einestada, siis ärge unustage lauda broneerida!
Samuti tundub mulle, et väga palju rohkem pealtvaatajaid Diipi enam ei mahu, seega on mul suur palve kõigile, kes on liitunud Diibi Facebook´i lehel pühapäevase üritusega: kui teate, et te ei saa mingil põhjusel osaleda, palun eemaldage oma nimi osalejate nimekirjast, vaid nii saame kindlad olla, et kõik huvilised ära mahuvad ning kenasti ka moeetendust näevad (moeetenduse paremaks jälgimiseks on toolid etenduse ajaks paigutatud kahele poole runway'd). Oma tulekust võite teada anda ka eveliis@diipresto.eu.

Kohtumiseni juba pühapäeval kell 16:00!





No comments:

Post a Comment