Tuesday, October 21, 2014

Salajane ilublogija minus annab teile teada



Et kui on keegi, kes tahab Placent Activi iluõhtule minna, siis Vestmintil on Teile üllatus! Järgmisel kolmapäeval toimub Tasku keskuses "Placent Activ Iluõhtu" (aravon.ee).
Tahad võita endale ja oma sõbrannale pääsmed VIP üritusele? Anna endast märku Vestminti  FB lehel ning kirjuta pildi alla kommentaar, miks just Sina peaksid võitma need ägedad piletid! Loosimine toimub 27.oktoobril.
Üritust aitavad läbi viia: aravon.eeTassikoogid, Hemtex Eesti, Baileys, MTÜ Tantsukool Prestige , VestmintTasku ja J.Tihanov Consult.
Õhtut juhib kõigi lemmik Ženja Fokin!
Mis on minu seos Placent Activ'iga? Kuu aega tagasi hakkasin ma ilublogijaks ja testin Aravoni tooteid. Ma varsti kirjutan ka esimese vahekokkuvõtte, aga ütleme nii, et mu juuksed kasvavad nii hullult, et isegi juuksurid imestavad. Vot sihuke värk. 

6 comments:

  1. Mind on alati huvitanud, mis moodi ja kust nad saavad platsentat, et seda vahendit nii massiliselt ja suhteliselt odavalt müüa. Kunagi lugesin sealt samast pakilt, et kasutavad vaalaplatsentat.... Ja kuna minu pea sisse ei mahu ära kuidas saada nii paljudelt vaaladelt platsenta kätte ilma liiga tegemata, Siis ma ei ostnud seda. Kasvatagu see mu juuksed kasvõi üle öö meetri võrra pikemaks.

    Väga tore oleks kui sa veidi valgustaksid seda teemat. Loodan, et saan siis oma pead vaevanud küsimusele vastuse :)

    ReplyDelete
  2. Kas see üritus on kõigile, st lähen lihtsalt Taskusse või ma pean eelnevalt pileti ostma või ongi see ainult kutsetega mingitele kuulsustele?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Üritus on kutsetega ja eelregistreerimisega (st et kinnine üritus), aga ei ole vaid kuulsustele;)

      Delete
    2. Aga kuidas see eelregistreerimine käib? Saadan Aravonile või Vestmintile kirja või kuidas?

      Delete
    3. Kui oled kutse saanud siis jah annad oma tulekust teada Aravonile või Vestmintile

      Delete
    4. Aga KUIDAS kutset saada?

      Delete