Wednesday, October 15, 2014

Luiged ja liblikad ei ole enam kaugel!




Juba 25.10 ehk järgmisel laupäeval toimetab meie koduköögis Ussipesas Norra ühe populaarsema blogija Tine Monseni abikaasa Thorleif. Aset leiab hommikusöögikursus "Hommikusöök voodisse? Jah, palun!", mis mõeldud vaid meestele. 


Idee sai alguse sellest, et ma avastasin juhuslikult Tine blogi ja hakkasin teda jälgima ka Instagramis (tinemonsenno). Isuäratavad pildid hommikusöökidest, mis Thorleif igal hommikul Tinele valmistab ja voodisse viib, ei pannud ahhetama vaid mind, aga ka Norra publikut.


 Pildid said nii populaarseks, et Norra naiste palvel korraldasid T+T  Norra meestele hommikusöögikursuse. See oli tõeline hitt!


Mul tuli (enda arvates) geniaalne idee. Miks mitte korraldada samasugune üritus Eestis. Eesti meestele. Mõeldud-tehtud. Ma võtsin Tinega ühendust, juba juunikuus kohtusime me Norras ja leppisime kokku, et Eesti kursus toimub 25.09. Kahjuks sattus Tine päev enne üritust haiglasse ja me pidime selle edasi lükkama oktoobrisse. Et uus kuupäev ei sobinud kòigile, kes oleksid soovinud üritusest osa võtta, siis vabanesid kaks (võib olla kolm) kohta. Kes veel soovib sellel kursusel osaleda, andke endast märku eveliis@diipresto.eu.





(Fotod: http://www.godt.no/#!/artikkel/23256466/frokost-paa-sengen-guide-som-faar-kjaeresten-din-til-aa-juble ja Tine erakogust)

No comments:

Post a Comment