Saturday, September 6, 2014

Mul on märkmikku vaja ja neljas moepühapäev. Suurem kui kunagi varem.


Kui me N.O.R.A moeshow'd planeerima hakkasime, oli mu iPadi kalender täiesti tühi, nii et tundus, et pole vahet, milline pühapäev valida. Kohe kui me olime 5.10 välja hõiganud, tuletas Heily mulle meelde, et samal päeval pidime me Tartus Ooperifantoomi vaatama minema. Minu õnneks meenus ka Anaryle, et ta on 5. kuupäeval juba kinni ja nii me ürituse kenasti 12.10 ümber ka tõstsime. IPadi kalendris muutsin ka kenasti ära. 
Kaks päeva hiljem sain ma kokku Vivianiga, et panna paika Bebee.ee moeshow. Moodsa inimesena tõmbasin ma lahti oma iPadi kalendri ja hakkasime kuupäevi valima. Nii, kinni on vaid 12.10 teadsin ma kindlalt. 5. kuupäeva suhtes oli mul kuidagi veider tunne, aga ma ei suutnud meenutada, mis sel päeval olla võiks. Kalendris polnud ka ühtegi märget. Ah ju see oli siis see, et Anary moeshow pidi esialgu sel kuupäeval olema, mõtlesin ma. 
Valikusse jäid 5.10 ja 19.10. Me otsustasime 5. oktoobri kasuks. Bebee.ee moeshow saab olema senistest veelgi suurem, üllatusi osalejatele on rohkem ja 12-17 on avatud ka Bebee.ee pop-up pood. Pange endale siis kalendrisse kirja! 


Nädal aega hiljem, kui Vivian oli juba disaineritega kõik kokku leppinud, läksin ma Tartusse tüdrukutega õhtust sööma. Jutuks tuli Ooperifantoom. "Vaata kui hea, et ma sulle meelde tuletasin, et viiendal teater on," ütles Heily. Ja siis ma sain aru, KUI rumal ma olen. Või pigem milline udupea. Mul ei jäänud muud üle kui oma pilet Marianile kinkida,sest moeshow kuupäeva enam muuta ei saanud. Ja ega 19. kuupäev poleks parem olnud. Siis oleme me tüdrukutega spaas. 
Täna hommikul panin ma kalendrisse kirja KÕIK üritused ja kohtumised ja koosolekud, mida ma vähegi teadsin. Endalegi üllatuseks/nüüd teadmiseks on mul oktoobris vaid mõned päevad, kus midagi ei toimu. Ma jõudsin järeldusele, et mul oleks vaja üht korralikku vanakooli märkmikku. Paberist. Kuhu ma saaks puust ja punaselt kõik kirja panna. iPad on tore küll, aga mulle tundub, et üks korralik märkmik ei teeks paha...

Ja kui te mingil põhjusel olete unustanud, siis homme kell 16:00 olete oodatud Ukauka moeshow'le!

2 comments:

  1. Eveliis! Mida sul vaja on? Märkmikku!
    ema
    P.s kasutan ära, et mul hetkel üks pulk netti on: tädil Lola ja kogu siinne sugulaste kamp + Grete-Tom, Anneli ning Matti ja Anna-Maia) tervitavad ja palun anna edasi need tervitused viiele inimesele Tartusse ja kahele Tabasallu ja Marekile loomulikult ka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. AGA teksti sees oli õigesti!!! Great success:) ütlen tervitused edasi. Tervita siis tagasi meie poolt.

      Delete