Friday, June 3, 2016

Rabarberikook ja ootd kummikutega /Rhubarb pie and ootd with wellies


Selliste ilmadega on lausa patt toas istuda, seda juba pöhjusel, et ega Norra suve ette ei tea (täna hommikul linna söites kuulsin ma raadiost, et kusagil piirkonnas vöib lund sadada. APPI!) ja nii me peale tööd terassil elamegi.
Ma ei ole köige parem küpsetaja nagu ma olen sada korda öelnud, kuid värske rabarber lausa ajas küpsetama, pealegi on see üks tegevus, mida saab Idaga koos teha, nii et me mölemad saame lähteülesandest peaaegu ühtemoodi aru. 
Muidugi ei olnud ma kindel, kas kook ka söögikölbulik tuleb, sest 98% asjadest, mille kohta ma Idale ütlesin, et ÂRA pane taigna sisse, tema sinna ka pani. Aga ega ma väga muretsenud, sest nii sain ma (juhul kui) untsu läinud koogi Ida kaela ajada. Minu suureks üllatuseks tuli kook täiesti söömiskölbulik ja isegi välimus tuli rahuldav, ma suutsin selle korraks ahju unustada. 

Miks meie printsess Elsa suvel on otsustanud kummikutes käia, seda ärge minult küsige. Ma olen loobunud püüdmast möista. Ju on mingi moeblogijate värk. OOTD vöi midagi.

//
The weather is so nice at the moment that it would be a sin to stay inside, and in Norway you never know when the weather turns and it starts to rain or snow. I swear, in the news this morning, they said somewhere in Norway it may snow. 

I am not the best baker as I have told hundreds of times, but fresh rhubarb is always too inviting and I do love all kind of rhubarb pies and cakes, also  I enjoy doing it  together with Ida, because this is one of the few things where we understand the assignment somewhat same way. I of course prefer things to be in the bowl, but she seems to like when half of the ingredienses are on the floor. I was not sure if the cake will be eatable, because Ida but everything I told not do into the bowl, but to my surprise it was tasty and even looked satisfactory ( I managed to forget it to the oven for a bit too long).

Why our princess Elsa has decided to wear wellies in this weather beats me, but I have stopped trying to understand. As long as she' s happy. And it may be a fashion blogger thing. OOTD or something.











6 comments:

  1. Replies
    1. Sellel kohal on nii müstiline aura, et lähed koju ja teedki asju, mille saab kokku v¨tta ühe sönaga. Idüll!

      Delete
  2. Küll te elate kaunis kohas! Asukoht ja maja ise: tõsiselt norsk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma m¨nikord ei suuda ise ka uskuda, et meile selline muinasjutuline vöimalus avanes. Talvel oli ilus, aga nüüd on nagu paradiis.

      Delete
  3. Kas sellises kandis sääski ja muid tüütuid putukaid on?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii ja naa. Kui tuulevaikne on, siis ikka on jah, aga (poleks uskunud, et seda ütlen) seal on üsna tuuline, mis vähendab sääskede jms külaskäike;)

      Delete