Tuesday, June 14, 2016

Pardiralli muljed


Enne kui ma laupäeva õhtul blogiauhindade jagamisele läksin, käisin ma kolleegidega ka Kadrioru pardirallilt läbi. Kiire kõrvapõikena mainin ära, et mingil määral võttis Oru hotell ka blogiauhindade jagamisest osa, pannes omalt poolt välja väikese puhkuse ühele tublile töömesilasele.

Foto: Marimell.eu


Aga edasi siis Pardiralli muljetest.  On vist muidugi ka sõnadeta selge, et tegu geniaalse ja tänuväärse üritusega, kus mõnusa meelelahutuse käigus kogutakse raha heategevuseks. Kuldsponsor Oru hotell annetas igalt vahemikus 01-11.06 hotellis ööbinud külastajalt tasutud öö eest 2eurot Pardiralli heategevuseks. Mu meelest on see ülimalt tore panus hotelli poolt. Ürituse tuluga toetatakse vähihaigeid ning spetsiaaltoidusegusid vajavaid lapsi.

 Delfi andmetel kogus laupäeval toimunud Pardiralli 2016 inimeste abiga 132 948  eurot annetusi.  Kõik 10 000 parti leidsid endale sponsori ning said võimaluse pargi kanalis võistelda.

Kui te sel aastal ise kohal ei käinud, siis loodan, et meeleolukas pildireportaaž kutsub teid osalema järgmisel aastal.
















7 comments:

  1. Mind vaevab küsimus, et mis nende partidega pärast rallit saab?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Päris hea küsimus. Kas keegi oskab vastata?

      Delete
    2. Nopitakse kokku ja aasta pärast loodetavasti osalevad jälle rallil.

      Delete
    3. korduvkasutatakse jaa

      Delete
    4. sellest on kunagi kirjutatud ka, kas mõnes lehes või ajakirjas, et ühel korraldajatest on kodus suur pööning, kuhu pardid peale rallit järgmise aastani talvituma viiakse :)

      Delete
  2. See on nii armas, tubli, öige ja hea üritus! Tore, et Sa leidsid aega sinna minna!
    Ja jalutuskäigu eest viis pluss :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pardiralli on tõesti kõike seda:) ja jalutada on vaid lust kui on nii palju vaadata ja uudistada, mulle kohutaval kombel meeldib niimoodi kohti avastada

      Delete