Sunday, June 12, 2016

Maailma kõige hirmsam koht


Mõtlesin siis mina, vanainimene, eile hilisõhtul, et poogin end kellelegi sappa ja vaatan selle Vabank ööklubi üle. Ma olin sellest palju kuulnud, et popp ja ma ei tea, mis veel, aga otseloomulikult polnud mina seal käinud. Ma ei käi poppides kohtades (kui välja arvata vanasti Prives käimine, see klubi mulle meeldis). 

Ühesõnaga. Niigi tikutoosisuurusest klubist moodustab 80% mingid erinevad vip osakonnad. Kuna meil oli mingil põhjusel ka käepaelale "vip" kirjutatud, siis juhatati meid kuhugi eraldi ruumi, mis omakorda koosnes kahest ruumist. Esimeses ruumis istusid diivanitel seina ääres meesterahvad ja kui me sealt ruumist läbi jalutasime, siis oli mul tunne nagu mõnes inimkaubitsemisest rääkivas filmis. Teate küll, rumalad naised meelitatakse kuhugi taharuumi, siis pannakse uks lukku võetakse dokumendid ära ja müüakse heal juhul edasi orjaks. Õõvastav kogemus. Tagumine ruum oli veel väiksem, kuid ometigi suutsid inimesed seal isegi tantsida. Mina tundsin end liiga vanana, et kellegi diivanilaua ees kepsutada. 
Me liikusime tagasi "pööbli" hulka. Seal tundus tibake turvalisem. Ja ma ausõna isegi püüdsin tantsida, see "it's getting hot in here" lugu on ju päris särtsakas, aga edasi tuli vaid mingi mõttetu igav jama, mis mind küll kuidagi käima ei tõmmanud. Muidugi, pean endale tunnistama, et asi võib olla ka minu vanuses ja iseloomus, mitte muusikas. Ma ei tea. Kell oli JUBA üks ka, ja ma tundsin, et teate, poisid ja tüdrukud, see siin pole ikka minu tassike teed. Pool kaks olin ma igatahes kenasti hotellitoas teki all ja nautisin vaikust. Kananahk tuli selle hirmsa koha peale mõeldes peale.

Ma ei suuda mõista, kas inimestel on nii tungiv vajadus, end olulisemaks ja suuremaks mõelda, et sellised vip-osakonnad tehtud on. Mingi eluvales elamine? Sest kammoon, klubis oli vip osas rohkem rahvast kui "tavalises kõigile avatud osakonnas" ja keegi seal special ruumis eriliselt vip küll ei tundunud.  

Ja te ei kujuta ette kui õnnelik ma olen, et ma abielus olen!  Kui ma peaksin sellistest kohtadest endale meest otsima hakkama, siis ma ilmselt sureks vanatüdrukuna, kel mehe asemel seitse kassi.

    Foto: Kerli, Fotoraat

13 comments:

  1. Sa (ja üldse teie laudkond) nägid eile väga, väga hea välja ja palju õnne hea tulemuse puhul ka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh sulle! (Mul oli hea meel ilusate inimeste lauda sattuda;)

      Delete
  2. jess, peaaegu kompliment mulle ka, wohhoo! :D

    ReplyDelete
  3. Ei usu, et vanuses asi. Ma 24 ja jälestan seda kohta. Seal alati surmigav, muusika on alati selline, mis käima ei tõmba.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muusika oli tõesti traagiline, lisaks kõigelr muule

      Delete
  4. Tõenäoliselt üritati kehvast majast võimalikult vinget ööklubi välja pigistada ja neile karjale eraldi ruumidele mingi vipitoa imago juurde pookida. Ju majaomanik polnud nõus ruumidelahenduse muutmisega ja rentijatel-ärimeestel oli just ööklubi kinnisideeks. Palju õnne teise koha üle!

    ReplyDelete
  5. Jaaaa, Te olite eile nii ägedad ja ilusad kõik :)) Väga kihvt ülekanne oli ja mõnus on Teile kaasa elada ja siis ka videol näha niimoodi auhindu saamas selle eest, et teete õiget asja :) Ägeägeäge!

    Kelly :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, minul on vedadanud ägedate blogijatest sõpradega, kes minu õhtu meeleolukaks muutsid.

      Delete
  6. Mul oli heameel see laudkond ilusaks istuda :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hea on selliseid ilusaid tuttavaid omada:D

      Delete
  7. Hei. Tead ma kemplesin seal Tallinnas 6ni, õnneks pärast kuskil pubis oli ok olla. Ainult uni kippus silma. Titemammade värk noh :D Aga sina olid vahva!
    Kuidas sa Delfist need pildid salvestada said? Kas mul mõistus ei võta või mingid pluginad ei lase, aga no ma ei saa...? Ma lõpuks leidsin ühe pildi, kus ma enam-vähem olen, aga ei oska seda netiavarustest kätte saada :D

    ReplyDelete