Monday, October 6, 2014

Tuur Eesti lastemoe maailmas!


Ma tegelikult ei suuda isegi uskuda, et juba viies moepühapäev on peetud (ja et neid on järjekorras päris paras ports veel tulemas). Kõlan nagu katkine plaat, aga lastega on vahva. Isegi siis kui nad kipuvad pahuras tujus olema, ikka tuleb ette, modellid ju;) Seekord oli Diip tõesti nagu väike segasummasuvila, kus tänu Bebee. ee-le tuli näitamisele valik uut ja huvitavat Eesti disaini lastele. Mina tänan kõiki, kes ühest tavalisest pühapäevast aitasid jälle kord värvikireva ja lõbusa pühapäeva teha.
Kohtume juba 12/10 kl 16:30 N.O.R.A moeetendusel, kus "lavale" astuvad kõige tillemad modellid moepühapäevade ajaloos. Kõige noorem neist lausa kolmekuune.
NB! Soovitan soojalt lauad varakult broneerida. Ka brunch'iks. Häid lambaid mahub küll palju ühte lauta, aga kahjuks ei ole Diip kummist.














 

 










 


Vahvate fotode eest aitäh Efkale. Nagu ikka:) 

2 comments:

  1. Mina küsiks nüüd kohe, et kust on pärit lilla mütsi-kinnaste komplekt ühe väikese preili peas-käes ning öökullipadjad? :)

    ReplyDelete
  2. Öökullid on Anna Lutterilt ja lilla kinda-mütsi komplekt Happy Bow'lt (hetkel neid Bebee veebipoes veel pole, küll aga Telliskivi Loomelinnakus asuvas kaupluses "Minu väike maailm")

    ReplyDelete