Monday, October 27, 2014

Särtsakas lõpp teguderohkele nädalavahetusele


Väga tegude- ja üritusterohke nädalavahetuse lõpetas järjekordne moepühapäev Diibis. Väljas oli kole ja kõle ilm, kuid Diibis oli soe. Seekord tõid majja sooja ja särtsu Mimi Disain ja Bluebird. Väga õige valik just sellisteks ilmadeks. Meriinovillane pesu. fliisvoodriga sallid, kõigile tuttavad täpid. triibud ja tähed mütsidel, öökullidega pidžaamad,  omamoodi kiiksuga täiskasvanute moest inspireeritud jakikesed, kleidikesed, püksid ja pluusid.  Minu ja Ida vaieldamatud lemmikud! (Vaadake seda kaunist ahvikestega kleiti, mis Idal sünnipäevpiltidel seljas. Öelge, et te ei tahaks sellist ka endale;)

Lisaks lapselikule siirale rõõmule ja naerule, mida moepühapäevad halli ja teinekord liigagi tõsisesse argipäeva toovad, on nende ürituste juures tore ka see, et ma olen saanud tuttavaks nii paljude toredate inimestega. Tõeliselt tegusate ja inspireerivate naistega.

Aitäh, Merilin ja Merle, toreda pärastlõuna eest! Modellidele muidugi eraldi suur aplaus! 


























Oli tõepoolest üks tore nädalavahetus, kuid sellel on ka omad miinused. Need on siiski ka väsitavad. Kõige raskem ongi see, et tegelikult tahaks me Marekiga end nüüd lihtsalt välja magada, korraks puhata, aga meil on kodus üks mõnus mõngel, kes seda soovi ei mõista. Tema hoiab meid ikka öösiti ärkvel ja ajab hommikul voodist välja kell viis.






4 comments:

  1. Oehh.. ma tean seda tunnet liigagi hästi, et tahaks lihtsalt magada rahus... (kuigi mu mõngel magab isegi kauem ja läbi öö). Sokutage kasvõi üheks ööks vanavanematele lapseke ja siis magage 20 tundi järjest :D Minu unistus :D
    Super tubli oled!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Me vist varsti oleksime mõlemad võimelised keset sambakarnevali magama jääma. Lapsekese sokutaks hea meelega korraks ära ja lihtsalt magaks, aga pole neid vanavanemaid kahjuks varnast võtta:(

      Delete
  2. Ma pidin viimane kord hambaarsti juures keset puurimist magama jääma, no kui suur võib väsimusaste olla :)

    ReplyDelete