Sunday, August 28, 2011

Vaid üks mõte


Mind on juba mõnda aega üks mõte piinanud. Täna tuli see jälle meelde. Nimelt... kui ma kunagi ammu Tatraveskitega püüdsin võidelda ja selgeks teha, miks Suur Ja Tähtis Ettevõte minust tegelikult lahti tahtis saada, oli Tatraveski üks argumentidest, et "minu (ja minu tegemata töö) pärast peab Üks Kolleeg iga päev kauem tööl olema".
Ma sõidan Suurest Ja Tähtsast Ettevõttest koduteel iga päev mööda ja olen märganud, et endine Kolleeg on ikka kogu aeg tööl. Midagi pole muutunud. Huvitav...

8 comments:

  1. See endine kolleg ei taha ilmselt lihtsalt kodus olla (ja ei taha seda ka tunnistada). Või on variant, et ta teeb jätkuvalt teiste tegemata tööd. Või on variant, et ta on ise saamatu, aga et seda ei arvataks, väidab ta, et teeb kellegi teise asju. Või ajab ta seal omi asju, või... Vahet tegelikult polegi - ju see kõigile asjaosalistele sobib.

    ReplyDelete
  2. Ka minul oli 1 töökoht, kust ma lahkusin. Seal pidi olema ülitubli ja ikka tutistati päeva lõpuks patsid valusaks. Ning eelmisel nädalal jõudsin samale järeldusele, mis sina- Seal ei ole midagi muutunud, kõik on sama, inimesed vahetuvad kiiremini kui trammis ja ma olen oma praeguse eluga r.a.h.u.l!
    Elagu rahu!

    ReplyDelete
  3. Huvitav, ma jõudsin ka järeldusele, et olen rahul. väga rahul. (mis ei tähenda muidugi et ma ikka ja aegajalt ei vigiseks millegi kallal)

    ReplyDelete
  4. Aga piiksuma peabki! See näitab ka, et kõik on korras ;)

    ReplyDelete
  5. Aga miks sa ise siis nii hilja töölt lähed, et saad endisel kolleegil silma peal hoida? Ka ebakompetentne või miski muu põhjus?

    ReplyDelete
  6. kas viimane anonüümik tahab öelda, et endine kolleeg ongi ebakompetentne = järelikult tunneb teda?

    ReplyDelete
  7. Ma panin lihtsalt loogika tööle. Kui selle blogi omanik siin kirjutab, et töölt koju sõites näeb ikka ja jälle oma endist kolleegi veel tööl olevat, siis sain aru, et ta ise tuli ka järelikult hilja töölt, sest kuidas muidu ta saab öelda, et teine ikka veel tööl oli. Ja seepärast küsisingi, et mis põhjusel ta siis ise? Ebakompetentsust mainiss selle blogi kirjutaja (tegemata töö), mina lihtsalt kordasin.

    ReplyDelete
  8. ja veel käiakse kinos, teatris, kohvikus, külas, poes...mitte ainult tööl;)

    ReplyDelete