Thursday, September 24, 2015

Tahaks pea liiva alla peita ehk perverdid, kanep ja alkohol


Ma ütlen ausalt, et ma tahaks pea liiva alla peita ja teeselda, et sellist maailma, kus pedofiilid ringi liiguvad, ei eksisteeri. Vaatasin eile "Pealtnägijast" lugu Tartu psühholoogist, kes elas topeltelu ja kogu see lugu ajas mind iiveldama (http://www.ohtuleht.ee/695736/hinnatud-tartu-psuhholoog-ja-pereisa-seksis-lastega-ooseks-kaissu-suuseks-ja-grupiseksi-eest-300-eurot). 

Oma loo rääkisid ära 13- ja 15-aastased tüdrukud, kes vanema mehe juures pidutsemas ja ööbimas käisid. Loomulikult on kurb juba see, et leidub lapsi, kelle vanemad neist ei hooli, kes ei huvitu sellest, et nende alaealised lapsed öösiti kodust ära on, kuid jätame selle kurva fakti kõrvale. Jätame ka selle kõrvale, et ühtepidi ju tüdrukud käisid lõbutsemas ja ise nõustusid raha eest ka "seksivärgiga" tegelema, kuid 1+1 kokku liited saab ju mõista, kuidas üks asi viis teiseni. Selles vanuses peame end tihti täiskasvanuks ning pole selles pidutsemises ka midagi erakordset, kuid ma võin pea anda, et isegi kui selles vanuses püütakse seksikas olla, siis üheksal juhul kümnest on see lihtsalt jutt ja "seksivärk" on siiski pigem erand. Kahjuks aga leidub perverte, kes selliseid lapsi ära kasutavad. Täpselt nii nagu see (kahtlase taustaga) psühholoog. Lisaks alkoholile olid mängus ka kanep ja gaas. Palun, siin on teile näide kanepi "kasulikkusest"! Muidugi legaliseerime, nii et see oleks veelgi paremini kättesaadav.  Aitab lõõgastuda. Nagu neil tüdrukutel. 
Nagu keegi ka kommentaarides kirjutas, olen ma nõus, et eestlased ei ole valmis kanepi legaliseerimiseks. Me ei oska piiri pidada mõnuainetega ja kasuteguri asemel hakkame võib-olla hoopis rohkem sarnastest lugudest kuulma. Kas on seda tarvis? 

Mind paneb imestama, et mitte keegi ei pannud toimunut tähele. Psühholoogi naabrid? Tüdrukute tuttavad? Kellelgi ei tekkinud kahtlusi ega küsimusi? Alles koolis pandi tähele, et tüdrukutel, kel kunagi taskuraha polnud, oli tekkinud raha. Loo kõige kurvem hetk oli see, kui üks tüdruk ütles, et tahtis sõbrale kingitust osta ja oli seepärast nõus seksuaalvahekorraga, sest talle pakuti selle eest raha. See tüdruk, kes ülekuulamise ajal kaisukarust turvatunde tekitamiseks sülle haaras. 

Kus on inimeste silmad, et mitte keegi ei märganud? 

Ja (selliste lugude taustal) jään ma oma arvamuse juurde, et selle asemel, et tegeleda mõttetustega, peaksime me keskeduma teistele teemadele.  Mida teha, et lapsed ei otsiks nii varajases eas lohutust alkoholist ja uimastitest? Mida teha selleks, et lastel oleks lapsepõlv? Kuidas märgata pedofiile? Kuidas lapsi nende eest kaitsta? Kuidas nö katkisi lapsi aidata Muretseme selliste asjade pärast. Ja mitte selliste asjade pärast, mida perverdid oma haiglaste kirgede rahuldamise eesmärgil ära kasutada saavad.


5 comments:

  1. Mina nägin seda lugu alles eile. Ma lihtsalt ropendasin ja olin nii vihane selle hullu peale. Niimoodi lapsi ära kasutada, väga alatu.
    Selle 14. aastase tüdruku ema ütles, et ta mõtles jah, et kust tüdruk raha saab suitsude ja jookide jaoks. Mismõttes?!? Kuidas saab üks ema nii mõelda?
    Ma ise ei ole veel ema aga no see kogu lugu vapustas mind nii hullult. Kuidas ta sai ainult 6. kuulise vangistuse ja miks ei avalikustata täis nime. Nimi on küll üsna lihtsasti leitav aga siiski.
    Ja miks ei ole kogu asja laialt levitatud? Kui räägitakse nt Savisaarest, siis on küll igalpool uudistes sada korda sama teema.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täpselt samad emotsioonid. Eriti selles suhtes, et söögi alla ja söögi peale loeme/kuuleme Savisaarest, samas kui on palju kriipivamaid ja olulisemaid lugusid

      Delete
  2. Mina samuti nõustun. Kus on vanemate silmad, kui nii noored on öösel kodust ära? Ei mõista. Ja lisaks see, et mitte keegi midagi ei märganud.. Nii veider kuidagi.

    ReplyDelete
  3. Kuule, selle loo kirjutaja, Sa oled ikka sündinud dement, idioot, debiilik jne., kui kirjeldatud häiriva juhtumi kanepiga seod. Quem Deus perderer vult, dementat prius. Ja Sinu näitel on see kinnitust leidnud. Nii diip oledki, riff-raff.

    ReplyDelete