Friday, September 3, 2010

Päevakava


Kas te teate kui raske on jagada päeva nii, et kõik tehtud saaks. Esiteks tuleb juba jube vara ärgata, sest 8.55 algab "Südameasi", siis jõuab nibin-nabin hambad ja silmad ära pesta ja ongi aeg heita pilk "Vapratele ja Ilusatele". Mitte et seal midagi uut ja põnevat juhtuks. Viimased kümme aastat on sama jama käinud - Ridge ja Taylor, Ridge ja Brooke, Ridge ja TAylor, Ridge ja Brooke... aga no kui kodus oled ja telekas käib, siis tuleb ju vaadata. Edasi jõuab natuke kirjutada, meilboks läbi vaadata ja Facebookis poomist mängida. Siis tuleb juba "Mõrv sai teoks" ja "Kaks ja pool meest". Mingi aeg järgnes sellele ka "A-rühm", aga nüüd enam ei viitsi. Sellel ajal võiks tulla see naljakas sari, mis kunagi jooksis - "Seitsmes taevas?"
Pärast "Kaks ja pool meest" on mõned tunnid vaba aega, et jälle natuke kirjutada. Selle ajaga jõuab heal päeval kuni 10lk kirjutada. Ja juba ongi "Väike maja preerias" aeg. Kui juhtub, et hommikul olen "sisse maganud", järgneb sellele praktiliselt kohe "Südameasi".
Õnneks tekib siis paus, mille ajal jõuab süüa teha. Näljane mees on ju selle aja peale töölt koju jõudnud ja nõuab süüa ega taha kuuldagi, et "ma pole jõudnud, nii palju oli teha". No ja siis algab juba õhtune programm - midagi ikka leiab vaadata kuni diivanil magama jäämiseni. Midagi tuleb telekast ikka. Ja isegi kui ei tule, ega ma siis teleka eest ära ei lähe.
Järgmisel hommikul algab kõik samamoodi. Raske, kui nii palju teha on:D
Mõelda vaid kui õudne kui elekter peaks ära minema, siis peaks küünlavalgel telekat vaatama...

No comments:

Post a Comment