Monday, September 21, 2015

Võida lühipuhkus Villa Wessetis


Ma olen viimasel ajal palju mõelnud romantika peale. Mis on romantika? Mida me oma partnerilt ootama kui jutuks tuleb romantiline õhtu või nädalavahetus? Mida me eeldame hotellide pakutavatest romantikapakettidest?  Kas romantika on täpselt üks ja see sama kõigile?
Selleks, et kõik ausalt ära rääkida, pean ma alustama endast. Ma olen hinges lootusetu romantik. Kui ma olin tunduvalt noorem, ehk siis ajas tuleb tagasi kerida nii umbes 15 aastat, tahtsin ma võimalikult romantiline olla. Niisiis tuli ka ette, et ma võtsin kätte mõne naisteajakirja ja ajasin näpuga järge “10 moodust, kuidas oma partnerit romantilise õhtuga üllatada” – artiklites. Ütlen ausalt, üheksal juhul kümnest lõppesid need piknikud elutoapõrandal, tähistaeva vaatamised fiaskoga. Need ei toiminud absoluutselt nii nagu tark ajakiri lubas. Pigem oleks tasunud proovida end alasti sushilauaks katta, nii nagu “Seks ja linnas” kunagi Samantha tegi. Kuigi, kui ma nüüd järele mõtlen, siis feilis vist ka tema üritus. Ühesõnaga, mida vanemaks ma sain, seda küünilisemaks muutusin ma selliste klišeelike romantiliste žestide suhtes.
Ei, ärge saage minust valesti aru. Ma ei ole pettunud või kibestunud vanem (?) naine, kellele ei meeldiks romantika. Ma ju ütlesin, et olen hinges lootusetu romantik. Ma kipun pigem olema seda meelt, et romantika on seotud hetke ja kohaga, romantikat ei saa vägisi tekitada. Loomulikult saab romantilisele meeleolule ja õhustikule kaasa aidata, kuid ma rõhutaksingi sõnapaari “kaasa aidata”. Kõik muu on meie endi teha.
Edasi loe Hotelliveebi blogist SIIN. Avalda kommentaarides oma arvamust ja osale Villa Wesseti lühipuhkuse loosimises. Võitja loosime Hotelliveebi blogis välja 12.10.

6 comments:

  1. Miskipärast ma ei saa hotelliveeb.ee lehel kommenteerida.. Proovisin korduvalt aga tulutult! :(

    ReplyDelete
  2. Miskipärast ei saa Hotelliveeb.ee lehel kommenteerida. Proovisin korduvalt aga tulutult :(

    ReplyDelete
  3. Seal ei ole võimalik kuidagi kommenteerida :( annab ainult errori ette

    ReplyDelete
  4. Püüame selle kiiremas korras korda saada, aitäh, et teada andsite

    ReplyDelete
  5. Kuidas võitjat teavitatakse? Kas meili teel või Hotelliveebi facebookis vmt?

    ReplyDelete