Monday, November 30, 2009

Mu sõbra jaoks on valla mu uksed ja mu hing...



Mutrike hakkas eile mõtlema, et tegelikult on ta üks õnnelik Mutrike.
1) on Mutrikesel 65 paari kingi - ja mis saaks veel ühe naise õnnelikumaks teha kui 65 paari kingi;
2) on Mutrikesel 15 käekella - nendest 4 näitavad ka aega, teised on ,lihtsalt aksessuaarid, ei tööta, aga ilusad, blinkivad;
3) on Mutrikesel vähemalt 28 paari kõrvarõngaid - võib olla ka rohkem, aga 28. peal läks järg käest ära;
4) on Mutrikesel töö juures oma isiklik parkimisandur - kui paljudel on olemas oma isiklik abivalmis turvamees, kes lükkub seina ja teiste autode vahele, et jälgida, et Rudolf teisi omasuguseid ära ei lõhuks;
5) on Mutrikesel täiesti talutav abikaasa;
6) on Mutrikesel imeline perekond ja kõige armsam tilluke õde, kes kraabib kokku oma viimased säästud, et suurt ja saamatut õde aidata, kui viimasel on õppelaen arvelt maha läinud, jätnud arvele ilusa ümmarguse nulli ja palgapäevani on veel viis päeva aega;
7) on Mutrikesel täiesti uskumatult palju sõpru - nemad panidki Mutrikese eile aru saama, et tal on ikka päris palju võrreldes paljude teistega ja üks Suur ja Tähtis Ettevõte kahvatub oma suuruses Mutrikese Omandi kõrval.

Laupäeval tulid Ussisilmale külla Roosi, Maarja ja Tiia - viimane Särav Vildikas tuli tähistama oma ametikõrgendust, milles tibatilluke osa ka Mutrikesel. Mutrikesele meeldib niiviisi mõelda, ta saab ka ennast tähtsana tunda, mis sellest, et suuremas osas oli Särav Vildikas kindlasti ametikõrgenduse ära teeninud tänu oma töökusele. Mutrike tahab end tähtsana tunda ja arvab ikkagi, et kõik oli tänu temale:)
Nii tore, kui külla tulevad sõbrannad, kes SÖÖVAD. Barbie-Kai oleks arvatavasti ära minestanud, kui ta oleks pealt näinud, kuidas neli naist ja üks mees (Janek oli ju ka kodus) ajasid kahe suu poolega sisse mandariine, viinamarju, juustu, õllesigareid, ananassikooki, hakklihapirukat, spinatipirukat, juurikaid, dipikastmeid ja krõpse, krõpse, krõpse....Mutrikesel tekkis diivanil vedeledes, ägisedes ja uut maitsvat pala laualt haaramas tõeliselt aristokraatlik tunne. Noh nagu need ümarad laisad kuninglikust soost laiskvorstid, kes päeva läbi oma troonil vedelesid ja seapekki, metskitsekintsu, hanemaksa sisse vitsutasid. Küll oli hea ägiseda ja vitsutada ja tõdeda, et leidub veel siiski ka naisi, kes kehakaalu pärast neist tillukestest naidingutest loobuda ei kavatse.
Nii tore, kui külla tulevad sõbrannad, kellega saab kõigist ja kõigest rääkida, üksteise kallal norida, üksteist arvustada, koos naerda ja maailma paremaks mõelda. Janekil ei paistnud ka naisteloba vastu midagi olevat, sest teda vähem-huvitavate teemade ajal suutis ta süveneda televiisorisse, alles siis kui kuulis Maarja suust lauset "Kas tussu lõigatakse katki?" unustas ta televiisori ja jäi hämmingus ja küsiva näoga meile otsa vaatama. Mis seal ikka naistejutud! Pole midagi parata, kui oled ainus mees naiste seltskonnas, siis valikuvõimalusi ei ole: kas kuulad või kuulad ja räägid kaasa.
Lisaks sellele, et oli äärmiselt meeleolukas õhtupoolik, oli see ka väga hariv õhtupoolik, ma sain palju uusi asju teada:
1) sünnitusvaludest;
2) sünnitusest;
3) sünnituse eripäradest;
4) sünnitusjärgsest ajast;
5) sünnitusvaludest;
6) sünnitusvaludest

Veel sain ma teada:
1) mis kuul on vaja laps saada, et ta saaks sünnipäeva suvel pidada;
2) mis tähtkujuvalikud on suvekuudel;
3)kala-laps ei saa sündida suvekuudel;
4)kuna Roosi viina jooma hakkab;
5) kuna me lapse saame;
6) palju maksavad ÕIGED lastekärud;
7) miks peab olema õige lastekäru;
8) milline on õige lastekäru

Peale selle sain ma veel teada;
1)et sööki pole kunagi liiga palju;
2) et jooki pole kunagi liiga palju;
3) juttu jätkub alati kauemaks;
4) kell liigub mingist ajast väga kiiresti;
5) Maarja on nüüd leeritatud;
6) Maarja on meist kõige peenem, sest ainult talle läksid jalga Väga Popi Firma imetillukestele inimestele tehtud viigipüksid.

Täna ei taha ma mingil põhjusel ikka veel süüa. Ei teagi, kas sellepärast, et tahaks ka, et mulle imetillukeste inimeste riided selga mahuks või on mu kõht ikka veel lihtsalt aristokraatlikult täis? Ja täna olen ma veel täitsa rahul, sest mul on nii palju positiivseid asju ja ainult üks negatiivne asi;)

No comments:

Post a Comment