Monday, June 6, 2011

Hugo uus kuut ja muu peenem näputöö

Nii nagu lubatud, et kui Norrast tagasi olen, haaran pintsli, hakkan Hugo uut kuuti värvima ja luban Janekil maja külge lillekastid paigaldada. Naist sõnast...

Tõsi, maja sai esialgu värvitud väljastpoolt ja punaseks, mitte seestpoolt ja valgeks ning natuke sain ma Janekilt ja emmelt värvimisel abi, aga ikkagi...Hugo uus kuut on vaat et uhkem kui meie oma tagasihoidlik onn:)
Inspireeritud Heily roosilistest pesulõksudest, otsustasin mina ka oma näpukesed ja kannatuse proovile panna. Tulemus jahmatas mind ennastki. Koledatest lillepottidest said tänu salvrättidele täitsa kaunid anumad, kas pole?
Nii tegusat nädalavahetust ausalt öeldes ei mäletagi. Tavaline vaatepilt on Ussipesas ikka selline, et teised teevad ja mina "juhendan". Seekord aga oli mu "maanaise stardikomplekt" korralikult kasutuses (erinevalt tavapärasest kui nad lihtsalt dekoratsioonina kusagil nurgas seisavad).
Ma olen muidugi alati öelnud, et töö tegemine võib olla tervisele kahjulik. Ja mul oli õigus. Töine laupäev päädis seljale päevitunud kummalise trapetsikujulise valge laigu, päikesest ära kõrbenud õlgade ja päikesepistega. See viimane oli lausa nii hull, et peavalust tahtsid silmamunad välja hüpata. Väga vähe jäi puudu, et ma oleks öösel kiirabi nõudma hakanud (mis mind arvatavasti Keila haiglasse oleks sõidutanud).

Aga Hugo uue kuudi uus kuub oli kõike seda kannatust väärt.

Tegusa nädalavahetuse pidulikuks lõpetamiseks kutsus emme Prangelite suguvõsa Harjumaal resideeruva osa linna peale patseerima, aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida. Ma tahtsin vaid lõpetuseks öelda, et kui keegi garanteeriks mulle, et me Janekiga saaksime samasuguse tütre nagu pildil olev tšikk (ei, ma seekord tõesti ei pidanud ennast silmas, "ebaadekvaatselt kõrgest enesehinnangust" hoolimata), kellele Eveline või Emmeline nimeks panna, siis ma oleks nõus kohe lapse saama. Soovitav oleks ka, et ta tuleks samasuguse iseloomuga ja juba sobivas vanuses. Näiteks 9-aastasena.

3 comments:

  1. Tegelikult tegi linna peale minekuks ettepaneku sinu onunaine, emme lihtsalt haaras mõttest. Aga tšikk on tõeliselt lahe - selline laps oleks iga lapsevanema unistus.

    ReplyDelete
  2. Mis sõna see "kiirabit" on? :)))

    ReplyDelete