Friday, December 12, 2014

Ma magasin peaaegu jõulud maha



Minu jaoks on jõuluaeg käes siis kui telekast hakkavad tulema "Üksinda kodus" filmid. Jp, ma olen neid näinud mustmiljon korda, aga ma vaatan neid ikka. Esimest ja teist osa. Kolmandat võin ka veel vaadata, aga neljas osa tuleks ära keelata. See on kriminaalselt halb. 
Igatahes eile avastasin ma õudusega, et olen "Üksinda kodus" esimese osa maha maganud. Kogu jõul algas valesti! "Nii ei saa ju!" karjusin ma sisemiselt ja tänasin õnne, et siiski teist osa maha polnud maganud. Jõul ilma nende filmideta oleks nagu jõul ilma... Ilma "Visa hingeta". Või uusaasta ilma "Titanicuta". Kuigi.... Sain vist umbes nädal aega tagasi šoki, sest "Titanicut" juba näidati. VALEL AJAL!  Ma ei ole saatekava vaadanud, aga ma loodan, et "Visa hing" tuleb ikka õigel ajal. Ja "Tuulest viidud" ikka ka. Kui ei, siis ma ei tea, mida teha. Jõul sai juba peaaegu vale alguse, ma ei taha, et uus aasta ka valesti algab. Ehk "Prints Zamundast" ikka tuleb esimesel jaanuaril? 

Eile palusin ma Marekil Ida magama panna, et mina saaks "Üksinda kodus" teise osaga jõuluaja avatuks kuulutada. NÜÜD on tõesti jõulud kohe käes:)


Mulle on sattunud sõbrad külla ajal kui vaatan mõnd totakat filmi. Nagu "Üksinda kodus", "Visa hing", "Ausad valed", "Juunior" või multikad nagu "Jääaeg", "Shrek", ka Lotte multikad ja Eesti (laste)filmid. Filmid, mida ma olen mustmiljon korda näinud, aga mind ärritab kui mulle  halvustavalt otsa vaatatakse, lootes et ma teleka kinni panen ja nendega suhtlen, sest "mis mõttes sa vaatad NEID filme, need on NII nõmedad või miljon korda nähtud". On jah, aga mis sellest. Need on MINU filmid, mina vaatan neid. Targem on saatekavast vaadata, kuna ei tasu mulle külla tulla. Kui sa just pole nende samade filmide fänn;) 

Jah, ma olen üks imelik inimene. Imelike huvidega. 

3 comments:

  1. Just oli keegi fb pannud ülesse,et appi hakkab JÄLLE peale. Mina ka imelik inimene ja lausa naudin neid "imelike" filme. Mis oleks 1 jaanuar ilma,et tuleks Tuulest Viidud ning kõrval kohvikruus ja eelmise õhtu kringel...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma alati torisen kui keegi postitab midagi sellist, et appi JÄLLE hakkab pihta:D

      Delete
  2. Ilma "Visa hingeta" jõule ei ole :D
    Jap, ma ka vaatan neid filme alati (samas ei ole midagi katki, kui juhtub vahele jääma). Pea tahab pusle panemisest puhkust ju vahepeal. Sel aastal JÄLLE vaja mehe vanematekodus 3000 tükki kokku panna. Teistsugused kui eelmisel ja üle eelmisel (jätka kuni jaksad) aastal. Traditisoonid :)
    Ja viimased aastad on ka alati nii kujunenud, et kallis sõbranna on meil külas ja siis 1. jaanuaril me hangume diivanil ja joome kohvi ja sööme napoleoni tordi jääke (mille me sõbrannaga loomulikult ise vaaritanud oleme) ja kui viitsime, mängime "Tuulest viidud" kõrvale mõnda lauamängu. Mõnuuuus, juba ootan kõike seda JAMA, mis igal aastal kordub :D

    ReplyDelete