Saturday, December 6, 2014

Hva syns du om estisk design?


Hadde det vært noe for deg? Hadde du likt å finne det i butikken nær deg? Det er bare noen få eksempler av de hundre tusen kule ting som blir laget i Estland.
                                                        Bilder fra Nu Nordik

Og barneklær - det finnes så mange fantastiske klær til de minste i familien. Britt Ida har allerede mye kulere (og større!) garderobe enn jeg. Men sjekk selv... Har jeg ikke rett? 


Det mest spennende nyhet til kvinner er Wear Arts kolleksjon fra Tallinn Dolls (http://www.tallinndolls.com/product-category/wear-arts-2/) . Du velger basic plagg -skjorte, kjole, kåpe og kan da bytte bilder på det. Bare en skjorte, men hundre ulike "ansikter". Min favoritt er en estisk klassiker Wiiralt, men det er å velge mellom så mange verdensberømte kunstnere. Jeg selv liker veldig godt dette bildet med duer også, så det er bare å knappe av Wiiralt og erstatte det med det andre. Jeg husker dessverre ikke hvem kunstneren er. Kan noen hjelpe meg å finne det ut? 

       Hvorfor jeg spør om det? Jeg har planer om å åpne en liten butikk i Oslo. 

2 comments:

  1. Hei! Alguses väike aps sisse lipsanud: hundre tusen KULE ting! Ikke sant! ;)

    ReplyDelete
  2. Suurepärane mõte! Norrakatel tundub olema (oma norraskäikude põhjal) otsustades nii maitset kui ka raha. Ja nad armastavad kodusid kaunistada. Ehk läheb õnneks ja eesti disain vallutab sinu abil Oslo!

    ReplyDelete