Wednesday, December 3, 2014

Allahindlus KUNI -50%


Kuna ma unustasin oma (kaks viimast ja ka lemmikut!) lõhna hotelli, kust neid enam üles ei leitud, siis suundusin ma täna lõhnapoodi. Lõhnade hinnad on päris kallid, minu lemmikuteks on hetkel Guerlain ja Bvlgari, mille hinnad pole ka just odavamapoolsed, niisiis vaatasin ma poes ringi, et võibolla õnnestub mul midagi leida soodukaga.
Keset poodi ilutseski silt "allahindlus KUNI -50%". Ammu enam ei ole ma nii naiivne, et ma loodan, et seal KÕIK tooted oleks -50%, aga kui ma ei leia ÜHTEGI sellise allahindlusega toodet ja suurimaks allahindluseks jäâb -10%, siis ma tunnen end petetuna. Lisaks sellele leian ma, et see pole miski suur võit 129eurisest hinnast võita 12,9 euri. 
Ilma lõhnata ma aga elada ei taha, nii krigistasin ma hinna peale hambaid, nutsin taga hotellis kaduma läinud "La Petit Robe Noire'i" ja Hugo Bossi "Nuit'i ning väljusin poest 25ml Bvlgari lõhnaga. See ei näe isegi lõhna moodi välja, see on nagu tester või mängulõhn! 

Ja aru ma ei saa, miks neid kuni 50% allahindluse silte üldse pannakse? Ammu enam ei ole inimesed nii lollid, et vaatavad, et oh allahindlus, EELDAVAD et see on -50% ja tormavad hinda vaatamata kassasse. Inimesed vaatavad hinda ja siis ma ei saagi aru, miks see  -50% silt üldse panna. Miks? Ahjaa, kodus vaatasin, et netipoest oleks selle sama lõhna saanud 20 euri soodsamalt.

Ühesõnaga ma olen pahur ja pahane. Kadunud lõhnade, "sigase väljamineku" (nagu ütleks üle linna Vintski)  ja kõige muu pärast. Täna ei olnud minu päev. Kuna minuga HEAD asjad juhtuma hakkavad?




6 comments:

  1. Just nimelt. On päevi, mil oled tuvi ja päevi, mil oled monument. Mina nimetan end siis s.tamagnetiks. Vabandust väljenduse pärast.

    ReplyDelete
  2. Aa mis sa sinna poodi ronisid?
    http://www.levelzone.ee/et/hugo-boss-nuit-pour-femme-eau-de-parfum näiteks?
    Ja leiab muudki huvitavat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sest ma olin kogu maailma, ka Levelzone'i, peale pahane:)

      Delete
  3. Tegelikult on see ajuvaba et Sinu lõhnasid ei "leitud":
    Hotellidel on kohustus säilitada tubadesse unustatud esemeid 2 aastat. Seega mitteleidmine viitab ebaausale personalile.
    Mis iseenesest on jälle äärmiselt vilets reklaam ühele majutusasutusele.

    ReplyDelete
  4. Mmm, Bvlgari "Omnia Coral"..

    ReplyDelete