Wednesday, November 5, 2014

Siis kui pea on ideedest tühi...


Minu pea on täiesti tühi, mida Marekile isadepäevaks kinkida. Juba sel põhjusel, et Ida ei saa ju tegelikult veel aru sellest päevast ja Marek ei ole ju minu isa, aga talle ise kinki otsides tekib mul paratamatult natuke selline tunne;)

Samas on ta imeline isa, nii et igati loogiline oleks see päev talle kuidagi eriliseks teha. Midagi kinkida. Ainuke, mis mulle pähe torkab, oleks spaa-külastus, aga see oleks  natuke egoistlik, sest ma eeldaks, et ta võtaks minu kaasa. Ja kui ei võtaks, siis tuleks sellest vaid paksu pahandust;)
Lapse piltidega topse ja pluuse ja muud träni, mis kuhugi sahtlisse pannakse, kust seda kunagi enam välja ei võeta, ma väga ei armasta.
Võiks olla midagi, mis oleks justkui Ida poolt ja näitaks kui väga me Marekist kui isast hoolime. Aga mis see on? Tikutoosidest ja käbidest kingituste aeg veel tuleb...

Sellega seoses tuleb mulle meelde, et ma peaks ehk ka oma isale kingi ostma. Ütlen ausalt, et kuna mul rahakotis sajalisi hetkel luhvtitada ei ole, siis midagi suurt ma endale lubada ei saa. Väike portselanist siilike, mida ma oma rahalise seisu juures lubada saaks, ei tundu just armastust või hoolivust näitavat. 

Kui teil veel isadpäevaks plaane pole, siis tulge kogu perega Diipi. Brunch on küll juba välja müüdud, aga Chicco moedemm on ka tore üritus, mida terve perega nautida. Ärge vaid unustage lauda broneerida.

6 comments:

  1. Tee näiteks Ida jala/käejäljed paberile, kirjuta mingi armas luuletus isast ja raami ära. :)


    ReplyDelete
  2. Tean ema, kes lasi pildistada ennast ning pere kolme last ja isa sai kingiks hiiremati nimetet pildiga, allkirjaks: Me jälgime sind ka internetis.

    ReplyDelete
  3. http://www.minuminu.ee/eestikeelsete-tekstidega-riided/1234-body-issi-printsess.html

    ReplyDelete
  4. Anna Lutter (fabritseeritud aktid facebookis) teeb väga lahedaid kinkekomplekte isadepäevaks!

    ReplyDelete
  5. tehke Idaga koos kooki... näiteks aita tal väike küpsisetort kokku mätsida

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meil isadepäeva kogemus puudub, aga oma tütrega olen algusest peale teinud emadepäevaks koos kooki. No ikka nii, et valdavalt siiski tema teeb, ma annan ainult õiged kogused ette. Sel kevadel (siis oli neljane) ütles juba ise, mis torti ta teha tahab.

      Delete