Thursday, November 6, 2014

Rapuntsel, päästa valla juus!



Niisiis. Kui te ei tea, siis seitse nädalat tagasi hakkasin ma ilublogijaks. Nägin üleskutset, et Aravon otsib blogijaid, kes katsetaks Placent Activ tooteid ja mõtlesin, et mõni mõis see siis ilublogija olla ei ole. 


Feilisin ma muidugi kohe, sest avastasin alles mitu nädalat hiljem, et olen enne pildid tegemata jätnud. Ripsmetest ja juustest. Selle pärast ma teengi nüüd vähemalt väikese vahekokkuvõtte.

Et kõik ausalt ära rääkida, siis pean ma alustama sellest, et tegelikult ei olnud need tooted (šampoon+palsam) mulle just võõrad. Pigem pean tunnistama, et kuuluvad hoopis mu lemmikute hulka. Juuksekasvu soodustavate ampullide kohta aga puudus mul arvamus, sest ma olen alati unustanud neid kasutada. Nüüd aga võtsin ma end kokku ja kasutasin paki ära peale IGAT juuksepesu ning edasi natuke lohakamalt. Kord nädalas. Kuid nii vist tegelikult oligi õige. 

Šampooni ja palsami efekt oli kohe tuntav. Ses mõttes, et 1) juuksed jäävad eriti puhtad ja siledad ja 2) juba peale paari pesu, kui olin juukseid VAID kuivatanud, küsiti minult, mis lahti. Et juuksed olevat nii kohevad ja paksud. Poolnaljatades vastasin ma, et olen ainult pead pesnud. 
Pean muidugi jälle ütlema, et mul on üsnagi arvestusväärselt paksud juuksed, kuid uskuge mind, vannun käsi südamel, nende kahe toote kasutamisel on mu juuksed VEEL tunduvalt paksemad. Ja siidisemad. Parema pildi puudumisel kasutan seda allolevat. Juuksed on vaid pestud ja rätikuga kuivatatud.  Kuid mõnusalt kohevad. 


Miks ma siis kogu aeg seda šampooni ei kasuta, küsite te? Sellele on väga lihtne vastus. Kui mu šampoon otsa saab, siis ostan ma uue asemele just sealt, kust parasjagu mugav. Kui see tuleb meelde juuksurisalongis, ostan sealt, kui Selveris, siis sealt, kui Body Shopis või apteegis, siis sealt. Aga oma lemmikud on mul siiski välja kujunenud. Üks neist ilma kahtluseta  Placent Activ. 

Nüüd aga juukseseerumist (ampullidest), millesse mul tegelikult suurt usku ei olnud. Võta näpust, tegu on täieliku üllatajaga! Mu juuksed vohavad nagu Rapuntselil! Saate aru, isegi juuksurid on küsinud, et mida ma ometi oma juustega teen, et uued juuksed NIIMOODI kasvavad. Kasvõi täna. Korraks pani juuksur mind kahtlema, kui mainis, et tegu võib olla ka murdunud juustega, kuid ka tema jõudis üsna kiirelt siiski järeldusele, et tegu on UUTE juustega.*  (pilt on tehtud viis nädalat peale testi algust.)


Ühtepidi paneb see hull kasvamine mind seda seerumit vihkama, sest peale pesu näevad mu juuksed välja nagu peidaks seal end elektrit saanud Viplala, kuid teisalt on mul hea meel. Imetamisega kukkus mul päris palju juukseid välja, on hea teada, et need asemel kasvavad. Ja muideks juuste väljalangemine on ka vähenenud. Märgatavalt. Ma ei tea, kas see on kolm toote koosmõju või mis, aga mu juuksed on tõepoolest tervemad, säravamad ja kohevamad. Mu sõbrannad võivad seda kinnitada. Nad on mult küsinud, mida ma oma juustega teen, et need nii terved ja säravad on. 

Ripsmeseerumiga on mul veidike pahasti läinud. Ma ei ole seda kasutanud NII nagu peab. Ma kipun unustama. Sellest on mul tõeliselt kahju, sest just see on toode, mida ma tegelikult ise kõige rohkem testida tahtsin. Ma olen siiani selle kohta vaid häid sõnu kuulnud. Ma luban, et ma parandan end. Kuu aega on veel testi lõpuni jäänud. Ma püüan igal õhtul ripsmeid seerumiga määrida. 

Uus ilublogi postitus kuu aja pärast.

*Tartlastele soovitan väga Duglas juuksurisalongi Tasku keskuses. Ja ärge kartke praktikanti. Tegi imelise töö täna. Hoolikalt, püüdlikult ja hästi. Tiba kauem läks kui muidu, aga tulemus on suurepärane. PS: praktikandi töö on ka odavam. Minul läks kõigest 19 eurot.




5 comments:

  1. Mina kummardan ka neid ampulle! Piisast ühest kuurist, et saaksin ka endale uued juuksed vohama. Alguses oli natukene tüütu, sest noh..need turritasid igas ebavajalikus suunas, aga siis kasvasid pikemaks ja elu lill.

    Peakski uue kuuri tegema :)

    ReplyDelete
  2. Ma tahaks seda ripsmeasja proovida.
    Need ampullid aga on toredad küll.

    ReplyDelete
  3. Mulle kuluks see ära, peale rasedust ja imetamist, olen, kui kiilakas, paksud kohevad juuksed on asendunud, kuivade ja õhukestega :(

    ReplyDelete
  4. Olen nii palju head sellest komplektist, kuid endal järgi proovimiseks pole võimalust olnud! Äkki loosiõnn naeratab mulle ! :)

    ReplyDelete
  5. S.K

    Sooviks neid proovida:)

    ReplyDelete