Tuesday, November 11, 2014

Ilusad inimesed iluõhtul



Kuna ma ise olen ju üsna ilukauge inimene, selles mõttes, et ma niiiiiiiiiiiiii väga tahaks olla kogu aeg ja alati ja igas olukorras meigitud ja kaunis, aga kuna ma lihtsalt ei oska meikida, siis pean ma leppima sellega, et olen selline "pussakas" nagu ma olen, siis olen ma tihti igasugu iluürituste suhtes veidike skeptiline. (Vau, milline tammsaarelik lause. Pikkuselt. Mitte sisult.) Vaatan neile üritustele pisut ehk isegi ülevalt alla. Sest noh eks see ikka kadedusest on, sest 1) mind ei kutsuta kunagi sellistele üritustele 2) ilusad inimesed panevad mind end koledana tundma ja kes see ikka tahab kole olla;) ühesõnaga nii ei ole mul mingit erilist suhet selliste iluõhtutega.
Seda veidram on ju fakt, et eile toimus just Diibis Malluka ja Levelzone'i iluõhtu. Aga teate mis, mul on ikka praegu päris kahju, et ma ise loobusin võimalusest suitsusilma tegemist õppida, sest olgugi, et alguses meenutasid paljude meigid pigem tsirkuseartistide omi, siis ühtäkki olid kõik need naised nagu professionaalsed meikarid. Ja üks meik oli kaunim kui teine. Päriselt. See pani mind mõtlema, et võibolla oleks ikka mina ka hakkama saanud. 
Samuti tundus mulle, et selline iluõhtu naistele on täiesti tänuväärne ja lõbus üritus. Kellele ei meeldiks hea vein ja toit heas seltskonnas? Ja olgem ausad, ei ole siin maapeal ühtegi naist, keda meik/meigiasjad/ilu-uudised külmaks jätaks. Ei jäta ka minusugust, sest kuigi ma ei oska end meikida, on mul meigikotis alati kaasas vähemalt kolm huulepulka. Punane, roosa ja beež. Alati. See fakt räägib juba enda eest. Samuti tuli mulle meelde, et mul on uut talvisemat põsepuna vaja.
Mul on väga hea meel, et selline üritus Diibis aset leidis. Teinegi kord? Juba hommikul oli mu meilboksis kaks küsimust, et kas selliseid üritusi on veel plaanis. Ma olin selleks hetkeks postitanud vaid ühe pildi Instagrami. Info liigub kiiresti...





No comments:

Post a Comment