Wednesday, November 26, 2014

Mõrv saab teoks


Kõige rohkem tuli minu eilse üleskutse peale aidata mul aastavahetuseks midagi vahvat välja mõelda ettepanekuid korraldada mõrvamüsteerium. Minul endal puudub kogemus sellise üritusega, ma ei oska midagi arvata. Peale selle, et Hercule Poirot's on aegajalt sellised ettevõtmised toimunud ja alati on lisaks mängumõrvale keegi ka päriselt mõrvatud. 

Diibis nii dramaatilist lähenemist me küll ei paku, aga see eest anname me võimaluse end glamuurse õhtusöögi jaoks üles lüüa ning tulla vaadata, kuidas õhtu edeneb. Pidavat põnev tulema. Ma usun seda. 



Ka kommentaarides pakkus keegi välja mõrvamüsteeriumi. Kui otsustad meie aastavahetuse peoks laua broneerida, siis maini ka ära, et pakkusid siin blogis selle idee välja, meil on sulle väike üllatus.

Kunagi ammu ma juba ühe korra olen glamuurne olnud. Täitsa vahva oli. 





8 comments:

  1. Väike üllatus? Idee pakkuja, kelle idee teostamisele läheb, pidi ju kolme sõbraga tasuta õhtusöögile saama. :)

    PS. Dramaatiline kirjutatakse ikka nõrga d-ga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No worries. Ma tean rääkida, et kommentaarides idee pakkuja ei oleks õhtusöögile nagunii tulla saanud. Ta liigub sama salapäraseid radu pidi ja märkamatult nagu mõrvar vanaaastaöös. Muahahaha!

      Delete
  2. Haige pea teeb düsgraafikuks:(
    Sama ideed, pakkus mitu inimest, üks neist saab tõepoolest kolme sõbraga Diipi tulla sellele peole, teistele sama idee pakkujatele on väike üllatus. Ei mingit pettust:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siis jääb üllatus ootama mõneks teiseks korraks kui kommenteerija Diipi peaks sattuma. Vaid märku tuleb endast anda mulle enne:)

      Delete
  3. Kas hinnas on nii palju veini ja vahuveini kui süda ihkab?? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No päris nii ei ole siiski, kusagil tuleb ikka piir ka;)

      Delete
    2. :) Kas siis on laudkonna peale pudel või kus see piir on?
      Lihtsalt sellepärast küsin, et igasuguseid üritusi on aastavahetuseks ja toitlustuse ja jookide suhtes erinevaid variante pakutakse, nii et vaja siin raskeid valikuid teha :D

      Delete
    3. Vahuveini on pudel inimesele, veini suhtes ei ole me jõudnud veel otsusele, kuidas täpselt. Tahaks teha üht pikka lauda ja siis peame vaatama, kuidas veinid lauale paneme.

      Delete