Thursday, May 22, 2014

Tõeline hipster ei loobu oma kampsunist ka siis kui väljas on sada kraadi sooja...

...ehk minu lemmikud ja igapäevased aksessuaarid.


Et kõik (jälle) ausalt ära rääkida, siis pean ma alustama sellest, et mul ei olnud sugugi mitte plaanis täna seda "hipster OOTD" postitust teha, aga kuna ma lihtsalt jäin oma uue soenguga nii rahule, siis ma pean tsips eputama. Naiselik edevus, noh
Ma olen üldse vist oma elus kaks korda juuksuriga 100% rahule jäänud. Esimene kord oli pulmasoeng ja teine kord oli täna, kui ma Pireti ilusalongist välja astusin. Ma olen nii rahul, et vaatasin isegi, et kurat, kus ma olen ikka ilus naine:) Seda ei juhtu tihti, et ma peegelpilti vaadates nähtuga rahule jään. Naiselik rahulolematus, noh
Pildile jään ma muidugi alati ikka nii nagu ma jään, aga õnneks Hugo ja mu hipster-kamspun päästsid päeva. Uus soeng muidugi ka. 
                


Ja noh kui ma juba eputama hakkasin, siis ma mõtlesin, et teen vahelduseks "maanaise blogile" ka sellise  "hipster moeblogi postituse" oma paarist lemmikust. 

1. Päikeseprillid. Need lihtsalt peavad olemas olema. Ilma nendeta ei saa elada. Need Pepe Jeansi omad on üks mu parimaid oste üldse. Mugavad ja ilusad. Kui üldse brändidest juba rääkida, siis tegelikult mulle Pepe Jeans väga meeldib. Kui välja arvata see, et teksad venivad suht ruttu välja. Seepärast ma tahaks endale paari korralike Levi´seid, aga kuna ma ikka veel keeldun suuri numbreid ostmast, siis see ost nihkub edasi. 

2. Lindexi kampsun. Minu kõige lemmikum riideese vist. Pool-hipster nagu ma olen. Hakkab küll teine juba putsuliseks minema, aga vahet ei ole...Ma kannan selle ribadeks. Kui keegi teab, kust sarnast kamspunit leida, andke teada, ma läheks ostaks kohe seitse tükki. Igaks nädalapäevaks. See  konkreetne riideese on muidugi Humanast. Nii nagu ka püksid ja pluus. Mulle meeldivad second hand poed. Alles teisipäeval ostsin ma endale Paavli kaltsukast 2 euro eest "motivatsiooni-kleidi". See oli  nii ilus, et ma ei saanud seda poodi jätta, mis sellest, et see puusadest kitsas oli. Sellest sai minu motivatsiooni-kleit kaalust alla võtmiseks.

3. Vana närakas Guessi kott. Suht rääbakas juba, aga just õige suurusega. Mulle tegelikult Guessi asjad väga ei meeldi, need tunduvad kuidagi liiga bling-bling tibilikud, aga mõned asjad on siiski täitsa kantavad. Ilmselt on iga brändiga nii. 

4. Minu absoluutsed lemmikud on need valged Moods of Norway ketsid. Mulle kohutaval kombel meeldivad Skandinaavia brändid (Moods, Filippa K, Jean Paul...) Kui mul oleks rohkem raha, siis ma ostaks vaid nende riideid. Seepärast on mul nii hea meel, kui ma need tennised kõigest 49NOKiga ühelt allahindluselt sain. Mind isegi ei huvita, et need mulle number väikesed on. Ma käin nendega juba teist aastat järjest. Õhtuks on alati varbad krussis, aga who cares. Need ketsid on  liiga ilusad. Ja ma ei saanud neid kuidagi ostmata jätta, isegi number väiksemana.


5. 98% ajast on mul käe peal käekell. Ilma selleta tunnen ma end paljana. Mul on sada tuhat erinevat käekella. Nendest sajast tuhandest käekellast näitavad õiget aega hetkel vaid kaks. Ma ei viitsi patareisid vahetama minna. Aga sel pole tähtsust. Kell on käe peal ka siis kui see aega ei näita, või noh kaks korda päevas näitab ju ikka õigesti. Peaasi, et see kostüümiga matchiks. Üks mu lemmikutest on see valge. 


6. Üks mu igapäevaseid aksessuaare on juuksekumm. Kui ma oma soenguga rahul ei ole, siis kõige lihtsam on see kuidagimoodi patsi keerata. Sellepärast peab patsikumm alati käepärast olema. Alati. Vahet ei ole, mis mul seljas on.

Nüüd vist mõnda aega saan ma juuksekummita ringi käia.

Kuid jällegi. Ei ole see elu siin maal vaid lust ja lillepidu. Et muudkui pildistan ja (moe)blogin ja joon veini. Need ajad on otsas kui Marek lasi mul proua olla. Nüüd on minu töö suurem osa heinamaast, mida me hellitavalt aiaks kutsume, traktoriga ära niita. See on üks lõputu võilillemeri, millel ei paista otsa ega äärt. Ma ei jõua ära oodata, kuna me saame aia ehitada, et see "aed" natukenegi väiksemaks muutuks. Et mina saaks jälle logeleda:) Kas kusagil ei ole mõnd kena armast inimest, kes tahaks meil aidata valget lippaeda soetada? "Kodutunne"?  Kui ma kenasti palun? Anyone


Õnneks peenem "näputöö" on Mareki teha. Siis kui mina juba logelen, trimmerdab tema seda osa, millega mina hakkama ei saa. 





2 comments:

  1. Sul on väga ilus juuksevärv :)
    Soeng ise ka muidugi.

    ReplyDelete
  2. Minule ka su juuksevärv meeldib. Ilus! Ja tukk meeldib. Ja üleüldse tundub olema üks hea käega juuksur. Ise üritan siin juba viimased pool aastat aina heledamaks minna, aga nii heledaks veel vist ei julge. Eluaeg brünett olnud.

    ReplyDelete